Προτεινόμενη διαδρομή
Μόναχο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με αεροπορικά
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μόναχο στο Ηράκλειο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο από το Ηράκλειο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Ηράκλειο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Olympic Air, Air China International, Blue Star Ferries ή Superfast Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μόναχο - Ηράκλειο.

Για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ηράκλειο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μόναχο Ηράκλειο με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Μόναχο Ηράκλειο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μόναχο με το Ηράκλειο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηράκλειο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μόναχο στο Ηράκλειο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μόναχο Ηράκλειο

Πόλη αναχώρησης
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
1809 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Olympic Air, Air China International, Blue Star Ferries ή Superfast Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μόναχο στο Ηράκλειο;
Άνεση Το πλοίο Μόναχο-Ηράκλειο προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ηράκλειο.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηράκλειο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μόναχο προς το Ηράκλειο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1809 km μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μόναχο προς το Ηράκλειο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηράκλειο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μόναχο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μόναχο προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μόναχο Ηράκλειο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μόναχο; Πού θα φτάσω στο Ηράκλειο;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηράκλειο

Heraklion
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Ηράκλειο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ηράκλειο.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Μόναχο-Ηράκλειο είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Ηράκλειο σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Μόναχο-Ηράκλειο είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Μόναχο-Ηράκλειο. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Ηράκλειο.
  • 3. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ηράκλειο. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πλοία Μόναχο Ηράκλειο

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Μόναχο προς το Ηράκλειο, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μόναχο προς Ηράκλειο ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηράκλειο με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μόναχο για το Ηράκλειο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μόναχο - Ηράκλειο στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μόναχο και Ηράκλειο προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Μόναχο Ηράκλειο

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μόναχο Ηράκλειο

Πτήσεις Μόναχο Ηράκλειο

Αεροπορικές εταιρείες Μόναχο Ηράκλειο

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Air China International
Air China International
Lufthansa
Lufthansa
Ellinair
Ellinair
Αναζήτηση για πτήσεις Μόναχο Ηράκλειο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης