Προτεινόμενη διαδρομή
Μόναχο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αγία Πετρούπολη
Αγία Πετρούπολη
Ταξιδέψτε με τρένο, πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μόναχο στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Allegro, Russian Railways, VR, DeinBus ή IC Bus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μόναχο - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μόναχο Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μόναχο προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μόναχο στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μόναχο Ελσίνκι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μόναχο - Ελσίνκι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μόναχο Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μόναχο με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μόναχο στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μόναχο Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
1589 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Allegro, Russian Railways, VR, DeinBus ή IC Bus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μόναχο στο Ελσίνκι;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μόναχο-Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μόναχο στο Ελσίνκι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μόναχο προς το Ελσίνκι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ελσίνκι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μόναχο-Ελσίνκι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μόναχο στο Ελσίνκι;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ελσίνκι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μόναχο προς το Ελσίνκι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1589 km μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μόναχο προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μόναχο; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
München Flughafen
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης
Munich Airport
Χάρτης
München Flughafen FJS
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München Ost
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki West Terminal
Χάρτης
Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ελσίνκι

Helsinki
Χάρτης
Pasila
Χάρτης
Helsinki Pasila
Χάρτης
Vantaa Tikkurila
Χάρτης
Oulunkylä
Χάρτης
Malmi
Χάρτης
Havukoski
Χάρτης
Pukinmäki
Χάρτης
Tapanila
Χάρτης
Puistola
Χάρτης
Rekola
Χάρτης
Hiekkaharju
Χάρτης
Koivukylä
Χάρτης
Hanala
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Μόναχο Ελσίνκι

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μόναχο προς το Ελσίνκι, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ελσίνκι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Μόναχο Ελσίνκι

St. Peter Line
St. Peter Line
Tallink
Tallink
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μόναχο Ελσίνκι

Λεωφορείο Μόναχο Ελσίνκι

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μόναχο-Ελσίνκι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ελσίνκι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μόναχο-Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μόναχο προς Ελσίνκι στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μόναχο Ελσίνκι

DeinBus
DeinBus
IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μόναχο Ελσίνκι

Τρένα Μόναχο Ελσίνκι

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μόναχο προς το Ελσίνκι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μόναχο στο Ελσίνκι εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ελσίνκι είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μόναχο και Ελσίνκι, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μόναχο προς Ελσίνκι

Allegro
Allegro
Russian Railways
Russian Railways
VR
VR
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μόναχο Ελσίνκι

Πτήσεις Μόναχο Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Μόναχο Ελσίνκι

Finnair
Finnair
Rossiya
Rossiya
Czech Airlines
Czech Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
UTair
UTair
Germanwings
Germanwings
Transavia.com
Transavia.com
Air Berlin
Air Berlin
Blue1
Blue1
NextJet
NextJet
Αναζήτηση για πτήσεις Μόναχο Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης