Προτεινόμενη διαδρομή
Μόναχο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δρέσδη με Carpooling, λεωφορείο
Δρέσδη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Πράγα
Πράγα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Δρέσδη
Δρέσδη
Δείτε τιμές
Μόναχο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Δρέσδη
Δρέσδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μόναχο στο Δρέσδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο από το Δρέσδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Δρέσδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Vogtlandbahn, Hellö, FlixBus ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μόναχο - Δρέσδη.

Για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Δρέσδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μόναχο προς Δρέσδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μόναχο στο Δρέσδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μόναχο Δρέσδη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μόναχο - Δρέσδη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μόναχο Δρέσδη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μόναχο με το Δρέσδη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Δρέσδη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μόναχο Δρέσδη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Δρέσδη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μόναχο είτε στο Δρέσδη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μόναχο στο Δρέσδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μόναχο Δρέσδη

Πόλη αναχώρησης
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Δρέσδη
Γερμανία
Σαξονία
Απόσταση
359 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Δρέσδη
Αναζήτηση διαμονής στο Δρέσδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Δρέσδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Δρέσδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Vogtlandbahn, Hellö, FlixBus ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μόναχο προς το Δρέσδη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 359 km μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Δρέσδη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μόναχο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μόναχο στο Δρέσδη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μόναχο-Δρέσδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μόναχο στο Δρέσδη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μόναχο ή του Δρέσδη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μόναχο-Δρέσδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μόναχο στο Δρέσδη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μόναχο Δρέσδη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μόναχο; Πού θα φτάσω στο Δρέσδη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μόναχο

Munich central bus station
Χάρτης
München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
München Flughafen
Χάρτης
Munich Airport
Χάρτης
München Flughafen FJS
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Δρέσδη

Dresden
Χάρτης
Dresden Neustadt
Χάρτης
Dresden central station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Δρέσδη

Dresden Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Δρέσδη

Dresden
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Δρέσδη
Αναζήτηση διαμονής στο Δρέσδη

Λεωφορείο Μόναχο Δρέσδη

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Δρέσδη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μόναχο Δρέσδη

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
IC Bus
IC Bus
LEO Express
LEO Express
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μόναχο Δρέσδη

Τρένα Μόναχο Δρέσδη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μόναχο στο Δρέσδη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μόναχο στο Δρέσδη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Δρέσδη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μόναχο προς το Δρέσδη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μόναχο προς Δρέσδη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Vogtlandbahn
Vogtlandbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μόναχο Δρέσδη

Πτήσεις Μόναχο Δρέσδη

Αεροπορικές εταιρείες Μόναχο Δρέσδη

Czech Airlines
Czech Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Μόναχο Δρέσδη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μόναχο Δρέσδη

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μόναχο στο Δρέσδη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μόναχο προς Δρέσδη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μόναχο και Δρέσδη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μόναχο Δρέσδη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μόναχο Δρέσδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης