Προτεινόμενη διαδρομή
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Φλωρεντία με αεροπορικά
Φλωρεντία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φλωρεντία
Φλωρεντία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μυτιλήνη από το Φλωρεντία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μυτιλήνη - Φλωρεντία.

Για το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μυτιλήνη προς Φλωρεντία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μυτιλήνη Φλωρεντία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μυτιλήνη - Φλωρεντία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μυτιλήνη Φλωρεντία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μυτιλήνη με το Φλωρεντία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Φλωρεντία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μυτιλήνη Φλωρεντία

Πόλη αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Πόλη προορισμού
Φλωρεντία
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
1374 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Φλωρεντία
Αναζήτηση διαμονής στο Φλωρεντία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1374 km μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μυτιλήνη Φλωρεντία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Φλωρεντία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μυτιλήνη-Φλωρεντία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Φλωρεντία για να καλύψουν την απόσταση των 1374 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μυτιλήνη ή του Φλωρεντία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μυτιλήνη-Φλωρεντία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μυτιλήνη - Φλωρεντία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μυτιλήνη; Πού θα φτάσω στο Φλωρεντία;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Φλωρεντία

Florence
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Φλωρεντία

Firenze Santa Maria Novella
Χάρτης
Firenze Campo di Marte
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Φλωρεντία

Peretola
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Φλωρεντία
Αναζήτηση διαμονής στο Φλωρεντία

Λεωφορείο Μυτιλήνη Φλωρεντία

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μυτιλήνη-Φλωρεντία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μυτιλήνη προς Φλωρεντία στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μυτιλήνη-Φλωρεντία συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μυτιλήνη-Φλωρεντία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μυτιλήνη Φλωρεντία

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μυτιλήνη Φλωρεντία

Τρένα Μυτιλήνη Φλωρεντία

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μυτιλήνη στο Φλωρεντία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μυτιλήνη προς το Φλωρεντία, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μυτιλήνη και Φλωρεντία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μυτιλήνη προς Φλωρεντία

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μυτιλήνη Φλωρεντία

Πτήσεις Μυτιλήνη Φλωρεντία

Αεροπορικές εταιρείες Μυτιλήνη Φλωρεντία

Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μυτιλήνη Φλωρεντία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης