Προτεινόμενη διαδρομή
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τήνος με πλοίο
Τήνος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Δείτε τιμές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Τήνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μυτιλήνη (Λέσβος) για Τήνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) για το Τήνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Τήνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Τήνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μυτιλήνη (Λέσβος) Τήνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Τήνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μυτιλήνη (Λέσβος) προς Τήνος

Λιμάνι αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Λιμάνι άφιξης
Τήνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
213 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Τήνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Τήνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Τήνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μυτιλήνη (Λέσβος) προς το Τήνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) έως το Τήνος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways για τα 213 km μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Μυτιλήνη (Λέσβος)-Τήνος λίγο πιο σύντομη!
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Τήνος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Μυτιλήνη (Λέσβος) Τήνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μυτιλήνη (Λέσβος)-Τήνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μυτιλήνη (Λέσβος); Από πού φθάνουν τα πλοία στο Τήνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μυτιλήνη (Λέσβος):

Mytilene
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Τήνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Τήνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways, ANEK Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μυτιλήνη (Λέσβος) Τήνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος, θα διανύσετε 213 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μυτιλήνη (Λέσβος) στο Τήνος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Aegean Speed Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Hellenic Seaways ή ANEK Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μυτιλήνη (Λέσβος) έως την αποβίβαση στο Τήνος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μυτιλήνη (Λέσβος) και το Τήνος.

Επιβίβαση στο Μυτιλήνη (Λέσβος)

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μυτιλήνη (Λέσβος) Τήνος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μυτιλήνη (Λέσβος) αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μυτιλήνη (Λέσβος) - Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος), αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Τήνος / Στον τερματικό σταθμό του Μυτιλήνη (Λέσβος) εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη (Λέσβος) και Τήνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Τήνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Τήνος:

  • Το λιμάνι του Τήνος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Τήνος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Τήνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Τήνος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Τήνος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Τήνος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης