Προτεινόμενη διαδρομή
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λέρος
Λέρος
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μυτιλήνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σάμος
Σάμος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μυτιλήνη στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μυτιλήνη από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μυτιλήνη στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Olympic Air, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μυτιλήνη - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μυτιλήνη Κως με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη και Κως είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Μυτιλήνη Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μυτιλήνη με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μυτιλήνη στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μυτιλήνη Κως

Πόλη αναχώρησης
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
255 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μυτιλήνη στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μυτιλήνη και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Olympic Air, Blue Star Ferries, Dodekanisos Seaways ή Hellenic Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μυτιλήνη και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μυτιλήνη και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μυτιλήνη προς το Κως;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μυτιλήνη προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μυτιλήνη προς το Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μυτιλήνη στο Κως;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Κως προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μυτιλήνη και Κως δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μυτιλήνη; Πού θα φτάσω στο Κως;

Λιμένες αναχώρησης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Κως

Kos
Χάρτης
Kos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μυτιλήνη Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Πλοία Μυτιλήνη Κως

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μυτιλήνη και Κως. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μυτιλήνη και Κως και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κως με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μυτιλήνη και Κως προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μυτιλήνη για το Κως μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη - Κως στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Μυτιλήνη Κως

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Dodekanisos Seaways
Dodekanisos Seaways
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μυτιλήνη Κως

Πτήσεις Μυτιλήνη Κως

Αεροπορικές εταιρείες Μυτιλήνη Κως

Olympic Air
Olympic Air
Αναζήτηση για πτήσεις Μυτιλήνη Κως

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης