Μπρίστολ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπρίστολ στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπρίστολ από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπρίστολ στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First Great Western, South West Trains, FlixBus, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπρίστολ - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπρίστολ προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπρίστολ στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπρίστολ Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπρίστολ - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπρίστολ Λονδίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπρίστολ είτε στο Λονδίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπρίστολ στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπρίστολ Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Μπρίστολ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
171 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίστολ Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίστολ στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First Great Western, South West Trains, FlixBus, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπρίστολ στο Λονδίνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπρίστολ-Λονδίνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπρίστολ ή του Λονδίνο βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπρίστολ-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπρίστολ - Λονδίνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπρίστολ στο Λονδίνο;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπρίστολ στο Λονδίνο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπρίστολ στο Λονδίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπρίστολ-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λονδίνο για να καλύψουν την απόσταση των 171 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπρίστολ; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Bristol UWE
Χάρτης
Bristol Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπρίστολ

Bristol Temple Meads
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Hammersmith
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 5
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London Paddington
Χάρτης
London Waterloo
Χάρτης
Clapham Junction
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 5 (Rail-Air)
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίστολ Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

Λεωφορείο Μπρίστολ Λονδίνο

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λονδίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπρίστολ από Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λονδίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπρίστολ-Λονδίνο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μπρίστολ Λονδίνο

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπρίστολ Λονδίνο

Τρένα Μπρίστολ Λονδίνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπρίστολ προς το Λονδίνο, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Μπρίστολ προς Λονδίνο

First Great Western
First Great Western
South West Trains
South West Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπρίστολ Λονδίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπρίστολ Λονδίνο

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπρίστολ Λονδίνο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπρίστολ και Λονδίνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπρίστολ Λονδίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπρίστολ Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης