Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μυτιλήνη με αεροπορικά
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μυτιλήνη
Μυτιλήνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπρίντιζι από το Μυτιλήνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπρίντιζι - Μυτιλήνη.

Για το ταξίδι σας από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπρίντιζι προς Μυτιλήνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπρίντιζι Μυτιλήνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπρίντιζι - Μυτιλήνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπρίντιζι με το Μυτιλήνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μυτιλήνη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μυτιλήνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπρίντιζι είτε στο Μυτιλήνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Πόλη αναχώρησης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Μυτιλήνη
Ελλάδα
Νησιά Βορείου Αιγαίου
Απόσταση
754 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίντιζι Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπρίντιζι-Μυτιλήνη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπρίντιζι-Μυτιλήνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπρίντιζι - Μυτιλήνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 754 km μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπρίντιζι Μυτιλήνη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μυτιλήνη πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπρίντιζι-Μυτιλήνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μυτιλήνη για να καλύψουν την απόσταση των 754 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπρίντιζι; Πού θα φτάσω στο Μυτιλήνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπρίντιζι

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Brindisi
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Papola Casale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μυτιλήνη

Mytilene
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίντιζι Μυτιλήνη
Αναζήτηση διαμονής στο Μυτιλήνη

Λεωφορείο Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπρίντιζι-Μυτιλήνη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μυτιλήνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπρίντιζι-Μυτιλήνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπρίντιζι Μυτιλήνη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Τρένα Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μυτιλήνη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπρίντιζι στο Μυτιλήνη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μπρίντιζι προς το Μυτιλήνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Μπρίντιζι προς Μυτιλήνη

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Πτήσεις Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Αεροπορικές εταιρείες Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρίντιζι και Μυτιλήνη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπρίντιζι Μυτιλήνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης