Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κως με αεροπορικά
Κως
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κως
Κως
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπρίντιζι στο Κως;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπρίντιζι από το Κως και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπρίντιζι στο Κως, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Κως, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ή Vueling Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Κως, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπρίντιζι - Κως.

Για το ταξίδι σας από το Μπρίντιζι στο Κως, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπρίντιζι προς Κως

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπρίντιζι στο Κως, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπρίντιζι Κως με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπρίντιζι - Κως είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπρίντιζι Κως

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπρίντιζι με το Κως, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κως σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπρίντιζι Κως

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπρίντιζι και Κως είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κως με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπρίντιζι είτε στο Κως.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπρίντιζι στο Κως για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπρίντιζι Κως

Πόλη αναχώρησης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Πόλη προορισμού
Κως
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
910 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίντιζι Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίντιζι στο Κως με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπρίντιζι στο Κως με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπρίντιζι και Κως που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Alitalia, Ryanair ή Vueling Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπρίντιζι και Κως με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπρίντιζι και Κως

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπρίντιζι στο Κως;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπρίντιζι προς το Κως είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κως (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπρίντιζι και Κως, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπρίντιζι-Κως μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπρίντιζι προς το Κως είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κως για να καλύψουν την απόσταση των 910 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπρίντιζι στο Κως;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπρίντιζι και Κως προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπρίντιζι-Κως θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπρίντιζι-Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπρίντιζι - Κως μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπρίντιζι προς το Κως;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπρίντιζι και Κως είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 910 km μεταξύ Μπρίντιζι και Κως.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπρίντιζι προς το Κως, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπρίντιζι προς το Κως μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κως πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπρίντιζι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπρίντιζι στο Κως;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μπρίντιζι στο Κως είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μπρίντιζι προς το Κως είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπρίντιζι προς το Κως μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπρίντιζι; Πού θα φτάσω στο Κως;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπρίντιζι

Brindisi (Istituto Professionale Falcone)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Brindisi
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Papola Casale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κως

Kos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπρίντιζι Κως
Αναζήτηση διαμονής στο Κως

Λεωφορείο Μπρίντιζι Κως

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπρίντιζι και Κως συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κως για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπρίντιζι-Κως. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Μπρίντιζι-Κως συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπρίντιζι-Κως ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπρίντιζι προς Κως στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μπρίντιζι Κως

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπρίντιζι Κως

Τρένα Μπρίντιζι Κως

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπρίντιζι προς το Κως τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπρίντιζι στο Κως εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κως είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μπρίντιζι προς το Κως. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπρίντιζι προς το Κως, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Μπρίντιζι προς Κως

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπρίντιζι Κως

Πτήσεις Μπρίντιζι Κως

Αεροπορικές εταιρείες Μπρίντιζι Κως

Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Μπρίντιζι Κως

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπρίντιζι Κως

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπρίντιζι Κως για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπρίντιζι και Κως. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπρίντιζι και Κως εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπρίντιζι Κως

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπρίντιζι Κως

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης