Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κέρκυρα με πλοίο
Κέρκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπρίντιζι στο Κέρκυρα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπρίντιζι για Κέρκυρα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπρίντιζι για το Κέρκυρα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή A-Ships Management. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπρίντιζι Κέρκυρα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Κέρκυρα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπρίντιζι προς Κέρκυρα

Λιμάνι αναχώρησης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
203 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Kerkyra Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
9 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μπρίντιζι Κέρκυρα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μπρίντιζι για Κέρκυρα, θα βρείτε εισιτήρια από 60 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 310 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μπρίντιζι προς Κέρκυρα είναι 148 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μπρίντιζι για το Κέρκυρα είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Κέρκυρα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κέρκυρα σε 6 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μπρίντιζι στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα
148 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μπρίντιζι Κέρκυρα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
60 € - 310 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μπρίντιζι Κέρκυρα
6 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κέρκυρα
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κέρκυρα
05:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κέρκυρα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Μπρίντιζι στο Κέρκυρα με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Κέρκυρα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Μπρίντιζι-Κέρκυρα, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Κέρκυρα νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Κέρκυρα. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Red Star Ferries Μπρίντιζι Κέρκυρα
Red Star Ferries
Η Red Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και πραγματοποιεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Red Star Ferries μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Red Star Ferries
Agoudimos Lines Μπρίντιζι Κέρκυρα
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
A-Ships Management Μπρίντιζι Κέρκυρα
A-Ships Management
Η A-Ships Management λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μπρίντιζι και του Κέρκυρα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της A-Ships Management μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την A-Ships Management
Egnatia Seaways Μπρίντιζι Κέρκυρα
Egnatia Seaways
Η Egnatia Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει διασταυρώσεις στο Αιγαίο Πέλαγος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Egnatia Seaways μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Egnatia Seaways
Grimaldi Lines Μπρίντιζι Κέρκυρα
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κέρκυρα από το Μπρίντιζι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
6 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Endeavor Lines Μπρίντιζι Κέρκυρα
Endeavor Lines
Η Endeavor Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της Endeavor Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Περισσότερες πληροφορίες για την Endeavor Lines
European Seaways Μπρίντιζι Κέρκυρα
European Seaways
Η European Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ευρώπη και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορες χώρες και περιοχές. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Κέρκυρα και να κλείσετε το εισιτήριο της European Seaways μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα. Η European Seaways πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κέρκυρα από το Μπρίντιζι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την European Seaways
8 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπρίντιζι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κέρκυρα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines αναχωρούν για το Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπρίντιζι:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κέρκυρα

Τα πλοία της European Seaways, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways, A-Ships Management ή Agoudimos Lines φτάνουν στο Κέρκυρα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kerkyra
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Κέρκυρα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι για το Κέρκυρα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 6 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 203 km μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines και Endeavor Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 9 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα.

Υπάρχουν 7 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα: Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines και Endeavor Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Kerkyra Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries, ANEK Lines, Kerkyra Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μπρίντιζι Κέρκυρα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μπρίντιζι και Κέρκυρα, θα διανύσετε 203 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 60 € για τη χαμηλότερη, έως 310 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 148 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μπρίντιζι στις 22:00 με προορισμό το Κέρκυρα.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μπρίντιζι στο Κέρκυρα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μπρίντιζι στο Κέρκυρα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μπρίντιζι έως την αποβίβαση στο Κέρκυρα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways και A-Ships Management. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μπρίντιζι και το Κέρκυρα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μπρίντιζι

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μπρίντιζι Κέρκυρα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μπρίντιζι αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας European Seaways, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways, A-Ships Management ή Agoudimos Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μπρίντιζι - Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι, αναζητήστε τα γκισέ της Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κέρκυρα / Στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της European Seaways, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways, A-Ships Management ή Agoudimos Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Μπρίντιζι προς το Κέρκυρα: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Red Star Ferries, Agoudimos Lines, A-Ships Management, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines ή Endeavor Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Κέρκυρα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Κέρκυρα:

  • Το λιμάνι του Κέρκυρα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Κέρκυρα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μπρίντιζι στο Κέρκυρα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κέρκυρα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Κέρκυρα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κέρκυρα δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Κέρκυρα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης