Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηγουμενίτσα με πλοίο
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπρίντιζι στο Ηγουμενίτσα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπρίντιζι για το Ηγουμενίτσα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ή European Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Ηγουμενίτσα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπρίντιζι προς Ηγουμενίτσα

Λιμάνι αναχώρησης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
234 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
7 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μπρίντιζι για Ηγουμενίτσα, θα βρείτε εισιτήρια από 60 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 310 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μπρίντιζι προς Ηγουμενίτσα είναι 140 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μπρίντιζι για το Ηγουμενίτσα είναι 7 ώρες 32 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες για να φτάσουν στο Ηγουμενίτσα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ηγουμενίτσα σε 7 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μπρίντιζι στις 13:00. Το τελευταίο πλοίο για το Ηγουμενίτσα αναχωρεί από το λιμάνι του Μπρίντιζι στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα
140 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
60 € - 310 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
7 ώρες 32 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ηγουμενίτσα
13:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ηγουμενίτσα
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ηγουμενίτσα
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ηγουμενίτσα
22:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Μπρίντιζι, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Ηγουμενίτσα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Μπρίντιζι και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Ηγουμενίτσα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Agoudimos Lines Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines
European Seaways Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
European Seaways
Η European Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ευρώπη και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορες χώρες και περιοχές. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της European Seaways μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα. Η European Seaways πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηγουμενίτσα από το Μπρίντιζι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την European Seaways
10 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
A-Ships Management Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
A-Ships Management
Η A-Ships Management λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα και Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μπρίντιζι και του Ηγουμενίτσα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της A-Ships Management μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα. Περισσότερες πληροφορίες για την A-Ships Management
Grimaldi Lines Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηγουμενίτσα από το Μπρίντιζι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 7 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
7 ώρες 30 λεπτά
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Egnatia Seaways Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
Egnatia Seaways
Η Egnatia Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει διασταυρώσεις στο Αιγαίο Πέλαγος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Egnatia Seaways μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Egnatia Seaways
Endeavor Lines Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα
Endeavor Lines
Η Endeavor Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και εκτελεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ηγουμενίτσα και να κλείσετε το εισιτήριο της Endeavor Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα. Περισσότερες πληροφορίες για την Endeavor Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπρίντιζι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηγουμενίτσα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines αναχωρούν για το Ηγουμενίτσα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπρίντιζι:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηγουμενίτσα

Τα πλοία της Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways ή Agoudimos Lines φτάνουν στο Ηγουμενίτσα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Igoumenitsa
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι για το Ηγουμενίτσα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 7 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 234 km μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways και Endeavor Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα: Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways και Endeavor Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα, θα διανύσετε 234 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ηγουμενίτσα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 60 € για τη χαμηλότερη, έως 310 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 140 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μπρίντιζι στις 13:00 με προορισμό το Ηγουμενίτσα.

Το τελευταίο πλοίο για Ηγουμενίτσα αναχωρεί από το Μπρίντιζι συνήθως στις 22:00.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μπρίντιζι στο Ηγουμενίτσα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μπρίντιζι στο Ηγουμενίτσα. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα με τα πλοία ANEK Lines, Agoudimos Lines, Kerkyra Lines, Endeavor Lines, Grimaldi Lines ή European Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μπρίντιζι έως την αποβίβαση στο Ηγουμενίτσα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μπρίντιζι και το Ηγουμενίτσα.

Επιβίβαση στο Μπρίντιζι

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μπρίντιζι Ηγουμενίτσα:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μπρίντιζι αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Endeavor Lines, Egnatia Seaways, Grimaldi Lines, A-Ships Management, European Seaways ή Agoudimos Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μπρίντιζι - Ηγουμενίτσα / Στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι, αναζητήστε τα γκισέ της Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηγουμενίτσα / Στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μπρίντιζι και Ηγουμενίτσα

Στο πλοίο της Agoudimos Lines, European Seaways, A-Ships Management, Grimaldi Lines, Egnatia Seaways ή Endeavor Lines, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Ηγουμενίτσα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ηγουμενίτσα:

  • Το λιμάνι του Ηγουμενίτσα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ηγουμενίτσα.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηγουμενίτσα / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ηγουμενίτσα είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ηγουμενίτσα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης