Προτεινόμενη διαδρομή
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με πλοίο
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Κέρκυρα
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπρίντιζι στο Ζάκυνθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπρίντιζι για Ζάκυνθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπρίντιζι για το Ζάκυνθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπρίντιζι προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπρίντιζι προς το Ζάκυνθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways ή Egnatia Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπρίντιζι Ζάκυνθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Ζάκυνθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπρίντιζι προς Ζάκυνθος

Λιμάνι αναχώρησης
Μπρίντιζι
Ιταλία
Απουλία
Λιμάνι άφιξης
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
407 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
19 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ζάκυνθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ζάκυνθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μπρίντιζι προς το Ζάκυνθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Μπρίντιζι-Ζάκυνθος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Ζάκυνθος για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Μπρίντιζι, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μπρίντιζι στο Ζάκυνθος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Red Star Ferries Μπρίντιζι Ζάκυνθος
Red Star Ferries
Η Red Star Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ελλάδα και πραγματοποιεί δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Τουρκία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Red Star Ferries μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος. Η Red Star Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ζάκυνθος από το Μπρίντιζι και ο χρόνος ταξιδιού είναι 19 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Red Star Ferries
19 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Egnatia Seaways Μπρίντιζι Ζάκυνθος
Egnatia Seaways
Η Egnatia Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα που προσφέρει διασταυρώσεις στο Αιγαίο Πέλαγος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Egnatia Seaways μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Egnatia Seaways
European Seaways Μπρίντιζι Ζάκυνθος
European Seaways
Η European Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ευρώπη και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορες χώρες και περιοχές. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της European Seaways μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την European Seaways
Agoudimos Lines Μπρίντιζι Ζάκυνθος
Agoudimos Lines
Η Agoudimos Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Πάτρα, στην Ελλάδα. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπρίντιζι-Ζάκυνθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Agoudimos Lines μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Agoudimos Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπρίντιζι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ζάκυνθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπρίντιζι

Τα πλοία της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines αναχωρούν για το Ζάκυνθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπρίντιζι:

Brindisi Costa Morena Terrare
Χάρτης
Brindisi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ζάκυνθος

Τα πλοία της Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries φτάνουν στο Ζάκυνθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Zakynthos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μπρίντιζι προς Ζάκυνθος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπρίντιζι για το Ζάκυνθος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 19 ώρες για να καλύψετε τα 407 km μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways και Agoudimos Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος: Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways και Agoudimos Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways, Egnatia Seaways, A-Ships Management, Red Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μπρίντιζι Ζάκυνθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος, θα διανύσετε 407 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μπρίντιζι στο Ζάκυνθος;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μπρίντιζι στο Ζάκυνθος. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μπρίντιζι Ζάκυνθος με τα πλοία Agoudimos Lines, Lefkada Palace, Endeavor Lines, Grimaldi Lines, European Seaways ή Egnatia Seaways, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μπρίντιζι έως την αποβίβαση στο Ζάκυνθος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μπρίντιζι και το Ζάκυνθος.

Επιβίβαση στο Μπρίντιζι

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μπρίντιζι Ζάκυνθος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μπρίντιζι / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μπρίντιζι αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μπρίντιζι - Ζάκυνθος / Στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι, αναζητήστε τα γκισέ της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ζάκυνθος / Στον τερματικό σταθμό του Μπρίντιζι εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Red Star Ferries, Egnatia Seaways, European Seaways ή Agoudimos Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μπρίντιζι και Ζάκυνθος

Στο πλοίο της Agoudimos Lines, European Seaways, Egnatia Seaways ή Red Star Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ζάκυνθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ζάκυνθος:

  • Το λιμάνι του Ζάκυνθος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ζάκυνθος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ζάκυνθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ζάκυνθος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ζάκυνθος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ζάκυνθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης