Μπολόνια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπολόνια από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Agoudimos Lines ή European Seaways), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπολόνια - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μπολόνια Ζάκυνθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μπολόνια προς Ζάκυνθος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπολόνια Ζάκυνθος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπολόνια - Ζάκυνθος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπολόνια Ζάκυνθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπολόνια με το Ζάκυνθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζάκυνθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπολόνια Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Μπολόνια
Ιταλία
Emilia-Romagna
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
1093 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπολόνια Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Ryanair, Agoudimos Lines ή European Seaways, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος;
Άνεση Το πλοίο Μπολόνια-Ζάκυνθος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ζάκυνθος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ζάκυνθος.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ζάκυνθος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπολόνια ή του Ζάκυνθος βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπολόνια-Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπολόνια - Ζάκυνθος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ζάκυνθος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπολόνια-Ζάκυνθος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ζάκυνθος για να καλύψουν την απόσταση των 1093 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1093 km μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μπολόνια Ζάκυνθος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπολόνια; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπολόνια

Bologna
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπολόνια

Bologna Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπολόνια

Guglielmo Marconi
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπολόνια Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

Πλοία Μπολόνια Ζάκυνθος

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ζάκυνθος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Μπολόνια Ζάκυνθος

Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
European Seaways
European Seaways
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
Red Star Ferries
Red Star Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μπολόνια Ζάκυνθος

Λεωφορείο Μπολόνια Ζάκυνθος

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπολόνια από Ζάκυνθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ζάκυνθος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπολόνια-Ζάκυνθος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπολόνια προς Ζάκυνθος στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ζάκυνθος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Μπολόνια Ζάκυνθος

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπολόνια Ζάκυνθος

Τρένα Μπολόνια Ζάκυνθος

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπολόνια προς το Ζάκυνθος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπολόνια στο Ζάκυνθος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ζάκυνθος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Μπολόνια και Ζάκυνθος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μπολόνια προς Ζάκυνθος

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπολόνια Ζάκυνθος

Πτήσεις Μπολόνια Ζάκυνθος

Αεροπορικές εταιρείες Μπολόνια Ζάκυνθος

Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Μπολόνια Ζάκυνθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης