Προτεινόμενη διαδρομή
Μπαστιά
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιβόρνο με πλοίο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπαστιά
Ταξιδέψτε με πλοίο για Piombino
Piombino
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μπαστιά στο Λιβόρνο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μπαστιά για Λιβόρνο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μπαστιά για το Λιβόρνο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries ή Moby Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μπαστιά Λιβόρνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries ή Moby Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μπαστιά προς Λιβόρνο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μπαστιά προς Λιβόρνο

Λιμάνι αναχώρησης
Μπαστιά
Γαλλία
Κορς
Λιμάνι άφιξης
Λιβόρνο
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
117 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μπαστιά Λιβόρνο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μπαστιά για Λιβόρνο, θα βρείτε εισιτήρια από 23 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 369 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μπαστιά προς Λιβόρνο είναι 80 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μπαστιά για το Λιβόρνο είναι 6 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 11 ώρες για να φτάσουν στο Λιβόρνο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λιβόρνο σε 4 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μπαστιά στις 07:15. Το τελευταίο πλοίο για το Λιβόρνο αναχωρεί από το λιμάνι του Μπαστιά στις 14:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο
80 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μπαστιά Λιβόρνο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
23 € - 369 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μπαστιά Λιβόρνο
6 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λιβόρνο
07:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λιβόρνο
14:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λιβόρνο
11:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λιβόρνο
19:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λιβόρνο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Μπαστιά στο Λιβόρνο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Μπαστιά, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Μπαστιά στο Λιβόρνο.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μπαστιά στο Λιβόρνο κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Λιβόρνο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Μπαστιά Λιβόρνο με τη Moby Lines ή Corsica Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries ή Moby Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Μπαστιά Λιβόρνο
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπαστιά-Λιβόρνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λιβόρνο από το Μπαστιά και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
3 ώρες
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Moby Lines Μπαστιά Λιβόρνο
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Μπαστιά Λιβόρνο; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μπαστιά-Λιβόρνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο. Η Moby Lines πραγματοποιεί 14 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λιβόρνο από το Μπαστιά και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
4 ώρες 20 λεπτά
14 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μπαστιά; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λιβόρνο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μπαστιά

Τα πλοία της Corsica Ferries ή Moby Lines αναχωρούν για το Λιβόρνο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μπαστιά:

Bastia - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λιβόρνο

Τα πλοία της Moby Lines ή Corsica Ferries φτάνουν στο Λιβόρνο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Livorno Calata Carrara
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μπαστιά προς Λιβόρνο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μπαστιά για το Λιβόρνο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για να καλύψετε τα 117 km μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Ferries και Moby Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο: Corsica Ferries και Moby Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μπαστιά και Λιβόρνο, θα διανύσετε 117 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μπαστιά προς το Λιβόρνο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 23 € για τη χαμηλότερη, έως 369 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 80 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μπαστιά στις 07:15 με προορισμό το Λιβόρνο.

Το τελευταίο πλοίο για Λιβόρνο αναχωρεί από το Μπαστιά συνήθως στις 14:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης