Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαουθάμπτον με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Σαουθάμπτον
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ από το Σαουθάμπτον και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, South West Trains, Blablacar, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέρμιγχαμ - Σαουθάμπτον.

Για το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέρμιγχαμ προς Σαουθάμπτον

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέρμιγχαμ - Σαουθάμπτον είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαουθάμπτον με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέρμιγχαμ είτε στο Σαουθάμπτον.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Πόλη αναχώρησης
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Σαουθάμπτον
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
179 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον
Αναζήτηση διαμονής στο Σαουθάμπτον
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, South West Trains, Blablacar, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπέρμιγχαμ-Σαουθάμπτον θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μπέρμιγχαμ ή του Σαουθάμπτον βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέρμιγχαμ-Σαουθάμπτον μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέρμιγχαμ - Σαουθάμπτον μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπέρμιγχαμ προς το Σαουθάμπτον είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σαουθάμπτον (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέρμιγχαμ-Σαουθάμπτον μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέρμιγχαμ προς το Σαουθάμπτον είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σαουθάμπτον για να καλύψουν την απόσταση των 179 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μπέρμιγχαμ προς το Σαουθάμπτον.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέρμιγχαμ; Πού θα φτάσω στο Σαουθάμπτον;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαουθάμπτον

Southampton
Χάρτης
Southampton Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σαουθάμπτον

Southampton Airport (Parkway)
Χάρτης
Southampton Central
Χάρτης
St Denys
Χάρτης
Swaythling
Χάρτης
Totton
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον
Αναζήτηση διαμονής στο Σαουθάμπτον

Λεωφορείο Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπέρμιγχαμ από Σαουθάμπτον ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σαουθάμπτον, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σαουθάμπτον για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπέρμιγχαμ-Σαουθάμπτον ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπέρμιγχαμ προς Σαουθάμπτον στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Τρένα Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μπέρμιγχαμ προς το Σαουθάμπτον, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σαουθάμπτον είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέρμιγχαμ προς το Σαουθάμπτον τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μπέρμιγχαμ προς Σαουθάμπτον

CrossCountry
CrossCountry
South West Trains
South West Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Σαουθάμπτον εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέρμιγχαμ προς Σαουθάμπτον, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ προς το Σαουθάμπτον εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Σαουθάμπτον. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Σαουθάμπτον

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης