Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντίσελντορφ με αεροπορικά, λεωφορείο
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ από το Ντίσελντορφ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thalys, London Midland, Virgin Trains, IC Bus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέρμιγχαμ - Ντίσελντορφ.

Για το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέρμιγχαμ προς Ντίσελντορφ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέρμιγχαμ - Ντίσελντορφ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέρμιγχαμ με το Ντίσελντορφ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντίσελντορφ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέρμιγχαμ είτε στο Ντίσελντορφ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Πόλη αναχώρησης
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
611 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thalys, London Midland, Virgin Trains, IC Bus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Ντίσελντορφ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ προς το Ντίσελντορφ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντίσελντορφ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέρμιγχαμ προς το Ντίσελντορφ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντίσελντορφ για να καλύψουν την απόσταση των 611 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μπέρμιγχαμ προς το Ντίσελντορφ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέρμιγχαμ - Ντίσελντορφ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέρμιγχαμ; Πού θα φτάσω στο Ντίσελντορφ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
University
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντίσελντορφ

Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ

Λεωφορείο Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντίσελντορφ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μπέρμιγχαμ-Ντίσελντορφ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Τρένα Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντίσελντορφ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέρμιγχαμ προς το Ντίσελντορφ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μπέρμιγχαμ προς Ντίσελντορφ

Thalys
Thalys
London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
CrossCountry
CrossCountry
Chiltern Railways
Chiltern Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Πτήσεις Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Αεροπορικές εταιρείες Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Brussels Airlines
Brussels Airlines
FlyBE
FlyBE
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
BA CityFlyer
BA CityFlyer
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέρμιγχαμ στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέρμιγχαμ προς Ντίσελντορφ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Ντίσελντορφ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέρμιγχαμ Ντίσελντορφ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης