Προτεινόμενη διαδρομή
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάπολη με λεωφορείο, Carpooling
Νάπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές
Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Νάπολη
Νάπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέργκαμο στο Νάπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο από το Νάπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέργκαμο στο Νάπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέργκαμο - Νάπολη.

Για το ταξίδι σας από το Μπέργκαμο στο Νάπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέργκαμο προς Νάπολη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέργκαμο στο Νάπολη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέργκαμο Νάπολη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέργκαμο - Νάπολη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μπέργκαμο Νάπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μπέργκαμο με το Νάπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Νάπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέργκαμο Νάπολη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Νάπολη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέργκαμο είτε στο Νάπολη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέργκαμο στο Νάπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέργκαμο Νάπολη

Πόλη αναχώρησης
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Νάπολη
Ιταλία
Campania
Απόσταση
655 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκαμο Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκαμο στο Νάπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκαμο στο Νάπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέργκαμο στο Νάπολη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μπέργκαμο προς το Νάπολη.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπέργκαμο στο Νάπολη.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέργκαμο στο Νάπολη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μπέργκαμο-Νάπολη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέργκαμο-Νάπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέργκαμο στο Νάπολη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπέργκαμο προς το Νάπολη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Νάπολη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέργκαμο-Νάπολη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μπέργκαμο προς το Νάπολη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 655 km μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μπέργκαμο προς το Νάπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέργκαμο; Πού θα φτάσω στο Νάπολη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέργκαμο

Bergamo Autostazione
Χάρτης
Bergamo (BGY airport)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέργκαμο

Bergamo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μπέργκαμο

Orio Al Serio
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Naples (Fuorigrotta - Campi Flegrei FS)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Νάπολη

Napoli Centrale + Napoli P.zza Garibaldi
Χάρτης
Barra
Χάρτης
Napoli Porta Nolana
Χάρτης
Ponticelli
Χάρτης
Vesuvio - De Meis
Χάρτης
Via Gianturco
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Νάπολη

Naples
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκαμο Νάπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Νάπολη

Λεωφορείο Μπέργκαμο Νάπολη

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Νάπολη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μπέργκαμο-Νάπολη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέργκαμο Νάπολη

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Autostradale
Autostradale
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέργκαμο Νάπολη

Τρένα Μπέργκαμο Νάπολη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μπέργκαμο στο Νάπολη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέργκαμο στο Νάπολη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Νάπολη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μπέργκαμο προς Νάπολη

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέργκαμο Νάπολη

Πτήσεις Μπέργκαμο Νάπολη

Αεροπορικές εταιρείες Μπέργκαμο Νάπολη

Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Μπέργκαμο Νάπολη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέργκαμο Νάπολη

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέργκαμο και Νάπολη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέργκαμο στο Νάπολη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέργκαμο προς Νάπολη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μπέργκαμο προς το Νάπολη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέργκαμο Νάπολη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέργκαμο Νάπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης