Μπέργκαμο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βερόνα με λεωφορείο, Carpooling, τρένο
Βερόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μπέργκαμο στο Βερόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μπέργκαμο από το Βερόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μπέργκαμο στο Βερόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenord, Italo (NTV), Trenitalia, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μπέργκαμο - Βερόνα.

Για το ταξίδι σας από το Μπέργκαμο στο Βερόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μπέργκαμο προς Βερόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μπέργκαμο στο Βερόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μπέργκαμο Βερόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μπέργκαμο - Βερόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μπέργκαμο Βερόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βερόνα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μπέργκαμο είτε στο Βερόνα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μπέργκαμο στο Βερόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μπέργκαμο Βερόνα

Πόλη αναχώρησης
Μπέργκαμο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Βερόνα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
107 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκαμο Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκαμο στο Βερόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μπέργκαμο στο Βερόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenord, Italo (NTV), Trenitalia, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μπέργκαμο στο Βερόνα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μπέργκαμο προς το Βερόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βερόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μπέργκαμο-Βερόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μπέργκαμο προς το Βερόνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βερόνα για να καλύψουν την απόσταση των 107 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μπέργκαμο στο Βερόνα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μπέργκαμο-Βερόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μπέργκαμο - Βερόνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μπέργκαμο στο Βερόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μπέργκαμο προς το Βερόνα.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μπέργκαμο στο Βερόνα.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μπέργκαμο Βερόνα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μπέργκαμο; Πού θα φτάσω στο Βερόνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μπέργκαμο

Bergamo Autostazione
Χάρτης
Bergamo (BGY airport)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μπέργκαμο

Bergamo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βερόνα

Verona
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βερόνα

Verona Porta Nuova
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μπέργκαμο Βερόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βερόνα

Λεωφορείο Μπέργκαμο Βερόνα

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μπέργκαμο-Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μπέργκαμο προς Βερόνα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βερόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μπέργκαμο από Βερόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βερόνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Μπέργκαμο Βερόνα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μπέργκαμο Βερόνα

Τρένα Μπέργκαμο Βερόνα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μπέργκαμο στο Βερόνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βερόνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Μπέργκαμο προς το Βερόνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μπέργκαμο προς το Βερόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μπέργκαμο προς Βερόνα

Trenord
Trenord
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μπέργκαμο Βερόνα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μπέργκαμο Βερόνα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μπέργκαμο στο Βερόνα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μπέργκαμο προς Βερόνα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μπέργκαμο και Βερόνα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μπέργκαμο Βερόνα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μπέργκαμο Βερόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης