Προτεινόμενη διαδρομή
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με Carpooling, λεωφορείο
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Μονπελιέ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μονπελιέ στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μονπελιέ από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μονπελιέ στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thello, Russian Railways, SNCF, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μονπελιέ - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Μονπελιέ στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μονπελιέ προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μονπελιέ στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μονπελιέ Γένοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μονπελιέ - Γένοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μονπελιέ Γένοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Γένοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μονπελιέ είτε στο Γένοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μονπελιέ στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μονπελιέ Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Μονπελιέ
Γαλλία
Λανγκεντόκ-Ρουσιγιόν
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
414 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μονπελιέ Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μονπελιέ στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μονπελιέ στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thello, Russian Railways, SNCF, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μονπελιέ στο Γένοβα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μονπελιέ προς το Γένοβα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γένοβα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μονπελιέ προς το Γένοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γένοβα για να καλύψουν την απόσταση των 414 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μονπελιέ στο Γένοβα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μονπελιέ - Γένοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μονπελιέ στο Γένοβα;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μονπελιέ στο Γένοβα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μονπελιέ προς το Γένοβα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μονπελιέ; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μονπελιέ

Montpellier Les Sabines
Χάρτης
Montpellier Arrêt TAM T1 - Place de France
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μονπελιέ

Montpellier-Saint-Roch
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γένοβα

Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μονπελιέ Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Μονπελιέ Γένοβα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μονπελιέ-Γένοβα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μονπελιέ από Γένοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Γένοβα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μονπελιέ Γένοβα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μονπελιέ Γένοβα

Τρένα Μονπελιέ Γένοβα

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μονπελιέ προς το Γένοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μονπελιέ στο Γένοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μονπελιέ στο Γένοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Γένοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μονπελιέ προς Γένοβα

Thello
Thello
Russian Railways
Russian Railways
SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μονπελιέ Γένοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μονπελιέ Γένοβα

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μονπελιέ και Γένοβα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μονπελιέ Γένοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μονπελιέ Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης