Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάδοβα με Carpooling, λεωφορείο, τρένο
Πάδοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Πάδοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Πάδοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Πάδοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Πάδοβα.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Πάδοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Πάδοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Πάδοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Πάδοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Πάδοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μιλάνο Πάδοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πάδοβα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μιλάνο είτε στο Πάδοβα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Πάδοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Πάδοβα

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Πάδοβα
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
210 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, λεωφορείο και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Πάδοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάδοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Πάδοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Πάδοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Πάδοβα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Πάδοβα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μιλάνο προς το Πάδοβα.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μιλάνο στο Πάδοβα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Πάδοβα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μιλάνο-Πάδοβα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μιλάνο-Πάδοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Πάδοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Πάδοβα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μιλάνο-Πάδοβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Πάδοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πάδοβα για να καλύψουν την απόσταση των 210 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Πάδοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Lambrate
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πάδοβα

Padova Autostazione Viale della Pace
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πάδοβα

Padova
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Πάδοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Πάδοβα

Λεωφορείο Μιλάνο Πάδοβα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πάδοβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μιλάνο-Πάδοβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μιλάνο προς Πάδοβα στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Πάδοβα

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Πάδοβα

Τρένα Μιλάνο Πάδοβα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μιλάνο στο Πάδοβα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πάδοβα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μιλάνο προς το Πάδοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Πάδοβα

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenord
Trenord
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Πάδοβα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μιλάνο Πάδοβα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μιλάνο Πάδοβα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μιλάνο και Πάδοβα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μιλάνο Πάδοβα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μιλάνο Πάδοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης