Προτεινόμενη διαδρομή
Μιλάνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντίσελντορφ με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, αεροπορικά για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Βρυξέλλες
Βρυξέλλες
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο από το Ντίσελντορφ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, Thalys, HKX, Eurolines CH ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μιλάνο - Ντίσελντορφ.

Για το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μιλάνο προς Ντίσελντορφ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μιλάνο Ντίσελντορφ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μιλάνο - Ντίσελντορφ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μιλάνο Ντίσελντορφ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μιλάνο με το Ντίσελντορφ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντίσελντορφ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μιλάνο Ντίσελντορφ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μιλάνο είτε στο Ντίσελντορφ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μιλάνο Ντίσελντορφ

Πόλη αναχώρησης
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Πόλη προορισμού
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
665 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, Thalys, HKX, Eurolines CH ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μιλάνο-Ντίσελντορφ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μιλάνο - Ντίσελντορφ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μιλάνο-Ντίσελντορφ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 665 km μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ντίσελντορφ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μιλάνο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ντίσελντορφ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντίσελντορφ για να καλύψουν την απόσταση των 665 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μιλάνο-Ντίσελντορφ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μιλάνο; Πού θα φτάσω στο Ντίσελντορφ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μιλάνο

Linate
Χάρτης
Malpensa
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντίσελντορφ

Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Wehrhahn
Χάρτης
Düsseldorf Zoo
Χάρτης
Düsseldorf-Benrath
Χάρτης
Düsseldorf-Bilk
Χάρτης
Düsseldorf-Derendorf
Χάρτης
Düsseldorf-Reisholz
Χάρτης
Düsseldorf-Unterrath
Χάρτης
Düsseldorf Flughafen Terminal
Χάρτης
Düsseldorf Völklinger Str
Χάρτης
Düsseldorf Volksgarten
Χάρτης
Düsseldorf-Eller Süd
Χάρτης
Düsseldorf-Friedrichstadt
Χάρτης
Düsseldorf-Garath
Χάρτης
Düsseldorf-Hamm
Χάρτης
Düsseldorf-Hellerhof
Χάρτης
Düsseldorf-Oberbilk
Χάρτης
Düsseldorf-Rath
Χάρτης
Düsseldorf-Rath Mitte
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μιλάνο Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ

Λεωφορείο Μιλάνο Ντίσελντορφ

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μιλάνο από Ντίσελντορφ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ντίσελντορφ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντίσελντορφ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μιλάνο-Ντίσελντορφ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μιλάνο προς Ντίσελντορφ στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μιλάνο-Ντίσελντορφ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μιλάνο Ντίσελντορφ

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Onebus
Onebus
Bohr
Bohr
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μιλάνο Ντίσελντορφ

Τρένα Μιλάνο Ντίσελντορφ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μιλάνο προς το Ντίσελντορφ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντίσελντορφ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μιλάνο στο Ντίσελντορφ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μιλάνο προς Ντίσελντορφ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Thalys
Thalys
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μιλάνο Ντίσελντορφ

Πτήσεις Μιλάνο Ντίσελντορφ

Αεροπορικές εταιρείες Μιλάνο Ντίσελντορφ

Air Berlin
Air Berlin
Darwin Airline
Darwin Airline
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Alitalia
Alitalia
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Μιλάνο Ντίσελντορφ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μιλάνο Ντίσελντορφ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μιλάνο και Ντίσελντορφ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μιλάνο Ντίσελντορφ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μιλάνο Ντίσελντορφ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης