Προτεινόμενη διαδρομή
Μασσαλία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τορίνο με λεωφορείο, Carpooling
Τορίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τορίνο
Τορίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μασσαλία στο Τορίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μασσαλία από το Τορίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μασσαλία στο Τορίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μασσαλία - Τορίνο.

Για το ταξίδι σας από το Μασσαλία στο Τορίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μασσαλία προς Τορίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μασσαλία στο Τορίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μασσαλία Τορίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μασσαλία - Τορίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μασσαλία Τορίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μασσαλία με το Τορίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τορίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μασσαλία Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μασσαλία είτε στο Τορίνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μασσαλία στο Τορίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μασσαλία Τορίνο

Πόλη αναχώρησης
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Πόλη προορισμού
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Απόσταση
270 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Μασσαλία Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μασσαλία στο Τορίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μασσαλία στο Τορίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), SNCF, FlixBus ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μασσαλία στο Τορίνο;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μασσαλία προς το Τορίνο.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μασσαλία στο Τορίνο.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μασσαλία στο Τορίνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μασσαλία-Τορίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μασσαλία στο Τορίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μασσαλία-Τορίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μασσαλία προς το Τορίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 270 km μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τορίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μασσαλία νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μασσαλία; Πού θα φτάσω στο Τορίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μασσαλία

Marseille
Χάρτης
Marseille - Gare Saint Charles
Χάρτης
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μασσαλία

Marseille-St-Charles
Χάρτης
Saint-Antoine
Χάρτης
Ste-Marthe-en-Provence
Χάρτης
Picon-Busserine.
Χάρτης
St-Joseph-Le-Castellas.
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μασσαλία

Marseille Provence
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τορίνο

Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης
Turin autostazione
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Τορίνο

Torino Lingotto
Χάρτης
Torino Porta Nuova
Χάρτης
Torino Porta Susa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μασσαλία Τορίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Τορίνο

Λεωφορείο Μασσαλία Τορίνο

Τα λεωφορεία μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μασσαλία-Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μασσαλία προς Τορίνο στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μασσαλία από Τορίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Τορίνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μασσαλία Τορίνο

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
CarsTreize
CarsTreize
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μασσαλία Τορίνο

Τρένα Μασσαλία Τορίνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μασσαλία προς το Τορίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μασσαλία στο Τορίνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μασσαλία προς Τορίνο

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
SNCF
SNCF
Thello
Thello
TGV Lyria
TGV Lyria
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μασσαλία Τορίνο

Πτήσεις Μασσαλία Τορίνο

Αεροπορικές εταιρείες Μασσαλία Τορίνο

Meridiana
Meridiana
Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Αναζήτηση για πτήσεις Μασσαλία Τορίνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μασσαλία Τορίνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μασσαλία στο Τορίνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μασσαλία προς Τορίνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μασσαλία και Τορίνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μασσαλία Τορίνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μασσαλία Τορίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης