Προτεινόμενη διαδρομή
Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χάλκη με πλοίο
Χάλκη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Χάλκη
Χάλκη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Χάλκη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Χάλκη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Χάλκη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Χάλκη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Χάλκη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets ή LANE Sea Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Χάλκη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Χάλκη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Χάλκη

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Χάλκη
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
290 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
24 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Χάλκη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Χάλκη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Χάλκη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Χάλκη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Μήλος στο Χάλκη είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος-Χάλκη με το πλοίο της ANEK Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Μήλος-Χάλκη, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της ANEK Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Χάλκη νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μήλος στο Χάλκη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Όπως και τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων, προσφέρουν στους ταξιδιώτες κρεβάτια, μπάνια και, σε ορισμένες σουίτες, φινιστρίνια και μπαλκόνια. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Χάλκη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Χάλκη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Μήλος Χάλκη
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Μήλος-Χάλκη και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Χάλκη και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Μήλος και Χάλκη. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Χάλκη από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 24 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
24 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Χάλκη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της ANEK Lines αναχωρούν για το Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Χάλκη

Τα πλοία της ANEK Lines φτάνουν στο Χάλκη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Chalki
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Χάλκη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 24 ώρες για να καλύψετε τα 290 km μεταξύ Μήλος και Χάλκη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Χάλκη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μήλος και Χάλκη.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Χάλκη: ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Χάλκη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Χάλκη, θα διανύσετε 290 km.

Πώς είναι η διαδρομή από το Μήλος στο Χάλκη;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μήλος στο Χάλκη. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Χάλκη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Aigaion Pelagos, Dodekanisos Seaways, Sea Jets και LANE Sea Line. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Χάλκη.

Επιβίβαση στο Μήλος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Χάλκη, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την ANEK Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μήλος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μήλος - Χάλκη / Στο Μήλος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Μήλος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Χάλκη / Από τον τερματικό σταθμό του Μήλος θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Μήλος προς το Χάλκη: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Χάλκη

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Χάλκη:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Χάλκη / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Χάλκη από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μήλος στο Χάλκη με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Χάλκη.
  • Αφήστε το πλοίο και το Χάλκη είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Χάλκη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Χάλκη σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης