Προτεινόμενη διαδρομή
Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σητεία με πλοίο
Σητεία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σητεία
Σητεία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Σητεία με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Σητεία? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Σητεία είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Σητεία μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Σητεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Σητεία που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Σητεία, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Σητεία

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σητεία
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
227 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
14 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Σητεία;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Σητεία μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σητεία. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Σητεία είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος Σητεία, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Μήλος προς το Σητεία, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Σητεία. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Σητεία.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Μήλος Σητεία είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Σητεία εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Σητεία;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Σητεία με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Aigaion Pelagos Μήλος Σητεία
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Μήλος και Σητεία. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos
ANEK Lines Μήλος Σητεία
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Μήλος-Σητεία και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σητεία και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Μήλος και Σητεία. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σητεία από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 14 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
14 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σητεία;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines αναχωρούν για το Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σητεία

Τα πλοία της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos φτάνουν στο Σητεία από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sitia
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μήλος προς Σητεία
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Σητεία, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 14 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 227 km μεταξύ Μήλος και Σητεία.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Σητεία) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Aigaion Pelagos και ANEK Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μήλος και Σητεία.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Σητεία: Aigaion Pelagos και ANEK Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Σητεία, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Σητεία, θα διανύσετε 227 km.

Η εμπειρία σας από το Μήλος προς το Σητεία

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μήλος και Σητεία. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Σητεία, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines και Zante Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Σητεία.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μήλος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Σητεία:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Aigaion Pelagos ή ANEK Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μήλος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μήλος - Σητεία / Πηγαίνετε στο γκισέ της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos στον τερματικό σταθμό του Μήλος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σητεία / Στον τερματικό σταθμό του Μήλος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Μήλος και Σητεία

Στα πλοία της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Σητεία είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σητεία:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σητεία / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Σητεία. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σητεία από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σητεία.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σητεία είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σητεία δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Σητεία αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης