Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίφνος με πλοίο
Σίφνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Σίφνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Σίφνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Σίφνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Σίφνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Σίφνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Σίφνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Σίφνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Σίφνος

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
34 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μήλος Σίφνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μήλος για Σίφνος, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 105 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μήλος προς Σίφνος είναι 47 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μήλος για το Σίφνος είναι 54 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σίφνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίφνος σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 01:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σίφνος αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 19:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μήλος προς το Σίφνος
47 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μήλος Σίφνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 105 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μήλος Σίφνος
54 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
01:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
19:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
02:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίφνος
20:10

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Σίφνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Σίφνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίφνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Σίφνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines στο Μήλος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Σίφνος. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος Σίφνος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Μήλος στο Σίφνος με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σίφνος.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Σίφνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Σίφνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Μήλος Σίφνος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Μήλος και Σίφνος. Η Sea Jets πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Σίφνος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
40 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Zante Ferries Μήλος Σίφνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Μήλος και Σίφνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
1 ώρες 20 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Hellenic Seaways Μήλος Σίφνος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Μήλος και Σίφνος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
2 ώρες 10 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Speed Lines Μήλος Σίφνος
Aegean Speed Lines
Η Aegean Speed Lines είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ελλάδα, η οποία παρέχει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ελληνικών νησιών και των λιμανιών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Speed Lines μεταξύ Μήλος και Σίφνος. Η Aegean Speed Lines πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Speed Lines
55 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aegean Sea Lines Μήλος Σίφνος
Aegean Sea Lines
Η Aegean Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Μήλος και του Σίφνος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Sea Lines μεταξύ Μήλος και Σίφνος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίφνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines αναχωρούν για το Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίφνος

Τα πλοία της Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sifnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Σίφνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 34 km μεταξύ Μήλος και Σίφνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Σίφνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines και Aegean Sea Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Μήλος και Σίφνος.

Υπάρχουν 5 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Σίφνος: Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines και Aegean Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Σίφνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Σίφνος, θα διανύσετε 34 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μήλος προς το Σίφνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 105 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 47 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μήλος στις 01:30 με προορισμό το Σίφνος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίφνος αναχωρεί από το Μήλος συνήθως στις 19:30.

Η εμπειρία σας από το Μήλος προς το Σίφνος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μήλος στο Σίφνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Σίφνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines και Zante Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Σίφνος.

Αναχώρηση από το Μήλος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Σίφνος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μήλος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Μήλος - Σίφνος / Στο Μήλος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, Zante Ferries ή Sea Jets στον τερματικό σταθμό του Μήλος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίφνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μήλος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Μήλος και Σίφνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets, Zante Ferries, Hellenic Seaways, Aegean Speed Lines ή Aegean Sea Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σίφνος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Σίφνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίφνος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Σίφνος από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σίφνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίφνος / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σίφνος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίφνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης