Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίκινος με πλοίο
Σίκινος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Σίκινος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Σίκινος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Σίκινος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Σίκινος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Σίκινος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Σίκινος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Σίκινος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Σίκινος

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
62 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μήλος Σίκινος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μήλος για Σίκινος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 46 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μήλος προς Σίκινος είναι 23 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μήλος για το Σίκινος είναι 2 ώρες 57 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σίκινος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίκινος σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 05:35. Το τελευταίο πλοίο για το Σίκινος αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 14:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μήλος προς το Σίκινος
23 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μήλος Σίκινος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 46 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μήλος Σίκινος
2 ώρες 57 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
05:35
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
14:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίκινος
08:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σίκινος
16:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Σίκινος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Σίκινος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίκινος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Σίκινος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Μήλος στο Σίκινος είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος Σίκινος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Μήλος στο Σίκινος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Μήλος-Σίκινος με το πλοίο της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Σίκινος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Σίκινος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Μήλος Σίκινος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Μήλος-Σίκινος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Μήλος και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
LANE Sea Line Μήλος Σίκινος
LANE Sea Line
Η LANE Sea Line ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Μπάρι της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα λιμάνια της Αδριατικής Θάλασσας στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της LANE Sea Line μεταξύ Μήλος και Σίκινος. Περισσότερες πληροφορίες για την LANE Sea Line
Hellenic Seaways Μήλος Σίκινος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Μήλος και Σίκινος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίκινος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Zante Ferries Μήλος Σίκινος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Σίκινος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Μήλος και Σίκινος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίκινος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
3 ώρες 20 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίκινος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries αναχωρούν για το Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίκινος

Τα πλοία της Zante Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line ή ANEK Lines φτάνουν στο Σίκινος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sikinos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Σίκινος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 62 km μεταξύ Μήλος και Σίκινος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Σίκινος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways και Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μήλος και Σίκινος.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Σίκινος: ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways και Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Σίκινος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Σίκινος, θα διανύσετε 62 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μήλος προς το Σίκινος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 46 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 23 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μήλος στις 05:35 με προορισμό το Σίκινος.

Το τελευταίο πλοίο για Σίκινος αναχωρεί από το Μήλος συνήθως στις 14:05.

Η εμπειρία σας από το Μήλος προς το Σίκινος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Μήλος στο Σίκινος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Σίκινος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Σίκινος.

Επιβίβαση στο Μήλος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Σίκινος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μήλος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μήλος - Σίκινος / Στο Μήλος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Zante Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Μήλος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίκινος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μήλος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μήλος προς το Σίκινος

Στο πλοίο της ANEK Lines, LANE Sea Line, Hellenic Seaways ή Zante Ferries, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σίκινος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίκινος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίκινος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σίκινος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Μήλος στο Σίκινος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σίκινος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίκινος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Σίκινος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίκινος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης