Προτεινόμενη διαδρομή
Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με πλοίο
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αμοργός
Αμοργός
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Ρόδος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Ρόδος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Ρόδος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Ρόδος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Ρόδος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines ή Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Ρόδος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Ρόδος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Ρόδος

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
341 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
26 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Ρόδος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Ρόδος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ρόδος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Ρόδος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Μήλος στο Ρόδος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος-Ρόδος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Ρόδος.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Μήλος στο Ρόδος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Μήλος Ρόδος με τη Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Ρόδος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Ρόδος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines ή Aigaion Pelagos, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Μήλος Ρόδος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Μήλος-Ρόδος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Ρόδος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Μήλος και Ρόδος. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ρόδος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 26 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
26 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Aigaion Pelagos Μήλος Ρόδος
Aigaion Pelagos
Η Aigaion Pelagos ιδρύθηκε το 1999 και εδρεύει στην Αθήνα, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και τα λιμάνια στο Αιγαίο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Ρόδος και να κλείσετε το εισιτήριο της Aigaion Pelagos μεταξύ Μήλος και Ρόδος. Περισσότερες πληροφορίες για την Aigaion Pelagos

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ρόδος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos αναχωρούν για το Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ρόδος

Τα πλοία της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines φτάνουν στο Ρόδος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Rhodes
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Ρόδος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 26 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 341 km μεταξύ Μήλος και Ρόδος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Ρόδος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines και Aigaion Pelagos). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μήλος και Ρόδος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Ρόδος: ANEK Lines και Aigaion Pelagos.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines, Zante Ferries, Aigaion Pelagos στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Ρόδος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Ρόδος, θα διανύσετε 341 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Μήλος προς το Ρόδος με το πλοίο

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Μήλος στο Ρόδος, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Μήλος Ρόδος με τα πλοία ANEK Lines, Blue Star Ferries, LANE Sea Line, Sea Jets, Aegean Sea Lines ή Zante Ferries, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Ρόδος. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Ρόδος.

Επιβίβαση στο Μήλος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Ρόδος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την ANEK Lines ή Aigaion Pelagos) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Μήλος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μήλος - Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Μήλος, αναζητήστε τα γκισέ της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ρόδος / Στον τερματικό σταθμό του Μήλος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της ANEK Lines ή Aigaion Pelagos για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μήλος προς το Ρόδος

Στο πλοίο της Aigaion Pelagos ή ANEK Lines, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Ρόδος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ρόδος:

  • Το λιμάνι του Ρόδος είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Ρόδος.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μήλος στο Ρόδος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ρόδος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Ρόδος είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ρόδος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Ρόδος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης