Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κύθνος με πλοίο
Κύθνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Κύθνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Κύθνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Κύθνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Κύθνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Κύθνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Κύθνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Κύθνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Κύθνος

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
72 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Μήλος Κύθνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Μήλος για Κύθνος, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 79 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Μήλος προς Κύθνος είναι 46 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Μήλος για το Κύθνος είναι 3 ώρες 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Κύθνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Κύθνος σε 3 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 12:55. Το τελευταίο πλοίο για το Κύθνος αναχωρεί από το λιμάνι του Μήλος στις 15:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Μήλος προς το Κύθνος
46 €
Εύρος τιμών των πλοίων Μήλος Κύθνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 79 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Μήλος Κύθνος
3 ώρες 55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Κύθνος
12:55
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Κύθνος
15:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Κύθνος
16:50
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Κύθνος
19:05

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Κύθνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Κύθνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Κύθνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Κύθνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Μήλος με ένα πλοίο της Zante Ferries που θα διανύσει τα 72 km μέχρι το Κύθνος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Κύθνος τόσο γρήγορα!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος Κύθνος, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Zante Ferries, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Το προσωπικό της Zante Ferries θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Μήλος μέχρι την αναχώρησή του από το Κύθνος. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Κύθνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Κύθνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Μήλος Κύθνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Κύθνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Μήλος και Κύθνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Κύθνος από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
3 ώρες 40 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Κύθνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της Zante Ferries αναχωρούν για το Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Κύθνος

Τα πλοία της Zante Ferries φτάνουν στο Κύθνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kythnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Κύθνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 72 km μεταξύ Μήλος και Κύθνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Κύθνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μήλος και Κύθνος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Κύθνος: Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Κύθνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Κύθνος, θα διανύσετε 72 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Μήλος προς το Κύθνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 79 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 46 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Μήλος στις 12:55 με προορισμό το Κύθνος.

Το τελευταίο πλοίο για Κύθνος αναχωρεί από το Μήλος συνήθως στις 15:10.

Η εμπειρία σας από το Μήλος προς το Κύθνος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μήλος και Κύθνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Κύθνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Zante Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Κύθνος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μήλος

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Κύθνος:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μήλος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μήλος - Κύθνος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Zante Ferries στον τερματικό σταθμό του Μήλος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Κύθνος / Στον τερματικό σταθμό του Μήλος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Zante Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Μήλος προς το Κύθνος

Στο πλοίο της Zante Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Κύθνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Κύθνος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Κύθνος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Κύθνος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Κύθνος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Μήλος στο Κύθνος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Κύθνος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Κύθνος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Κύθνος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Κύθνος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης