Προτεινόμενη διαδρομή
Μήλος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με πλοίο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μήλος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Μήλος στο Ηράκλειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Μήλος για Ηράκλειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Μήλος για το Ηράκλειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Μήλος προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Μήλος προς το Ηράκλειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Μήλος Ηράκλειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines ή Minoan Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Μήλος προς Ηράκλειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Μήλος προς Ηράκλειο

Λιμάνι αναχώρησης
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
170 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Μήλος προς το Ηράκλειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Μήλος προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Μήλος προς το Ηράκλειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Μήλος στο Ηράκλειο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Μήλος, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Μήλος στο Ηράκλειο.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Μήλος Ηράκλειο, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της ANEK Lines ή Minoan Lines, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της ANEK Lines ή Minoan Lines στο Μήλος, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ηράκλειο. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines ή Minoan Lines, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines ή Minoan Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Μήλος Ηράκλειο
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Μήλος-Ηράκλειο και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
10 ώρες 50 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Minoan Lines Μήλος Ηράκλειο
Minoan Lines
Η Minoan Lines είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που δημιουργήθηκε το 1972 και παρέχει επιβατικές μεταφορές στην Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Μήλος-Ηράκλειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Minoan Lines μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο. Η Minoan Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο από το Μήλος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Minoan Lines
4 ώρες
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Μήλος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ηράκλειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Μήλος

Τα πλοία της ANEK Lines ή Minoan Lines αναχωρούν για το Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Μήλος:

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ηράκλειο

Τα πλοία της Minoan Lines ή ANEK Lines φτάνουν στο Ηράκλειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Heraklion
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Μήλος προς Ηράκλειο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Μήλος για το Ηράκλειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες για να καλύψετε τα 170 km μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines και Minoan Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο: ANEK Lines και Minoan Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, LANE Sea Line, Aegean Sea Lines, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Μήλος Ηράκλειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο, θα διανύσετε 170 km.

Η εμπειρία σας από το Μήλος προς το Ηράκλειο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Μήλος έως την αποβίβαση στο Ηράκλειο. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Μήλος και το Ηράκλειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Μήλος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Μήλος Ηράκλειο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Μήλος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Μήλος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Minoan Lines ή ANEK Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Μήλος - Ηράκλειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Minoan Lines ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Μήλος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ηράκλειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Μήλος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Minoan Lines ή ANEK Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Μήλος και Ηράκλειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines ή Minoan Lines όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Ηράκλειο

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ηράκλειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ηράκλειο / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Ηράκλειο. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Ηράκλειο από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ηράκλειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ηράκλειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Ηράκλειο είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ηράκλειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης