Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαουθάμπτον με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling, τρένο
Σαουθάμπτον
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάντσεστερ από το Σαουθάμπτον και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, South West Trains, Virgin Trains, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάντσεστερ - Σαουθάμπτον.

Για το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάντσεστερ προς Σαουθάμπτον

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάντσεστερ Σαουθάμπτον με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάντσεστερ - Σαουθάμπτον είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μάντσεστερ με το Σαουθάμπτον, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σαουθάμπτον σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Σαουθάμπτον με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μάντσεστερ είτε στο Σαουθάμπτον.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Πόλη αναχώρησης
Μάντσεστερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Σαουθάμπτον
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
292 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, αεροπορικά, Carpooling και τρένο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Σαουθάμπτον
Αναζήτηση διαμονής στο Σαουθάμπτον
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, South West Trains, Virgin Trains, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μάντσεστερ Σαουθάμπτον. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 292 km μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μάντσεστερ Σαουθάμπτον έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Σαουθάμπτον πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σαουθάμπτον (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Σαουθάμπτον για να καλύψουν την απόσταση των 292 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μάντσεστερ ή του Σαουθάμπτον βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μάντσεστερ - Σαουθάμπτον μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάντσεστερ; Πού θα φτάσω στο Σαουθάμπτον;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάντσεστερ

Manchester
Χάρτης
Manchester Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester Piccadilly
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Σαουθάμπτον

Southampton
Χάρτης
Southampton Airport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Σαουθάμπτον

Southampton Airport (Parkway)
Χάρτης
Southampton Central
Χάρτης
St Denys
Χάρτης
Swaythling
Χάρτης
Totton
Χάρτης
Bitterne
Χάρτης
Sholing
Χάρτης
Woolston
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σαουθάμπτον

Southampton
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Σαουθάμπτον
Αναζήτηση διαμονής στο Σαουθάμπτον

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Σαουθάμπτον σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Μάντσεστερ προς Σαουθάμπτον. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Σαουθάμπτον.
  • 3. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Σαουθάμπτον κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Σαουθάμπτον.

Λεωφορείο Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σαουθάμπτον για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μάντσεστερ από Σαουθάμπτον ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σαουθάμπτον, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μάντσεστερ-Σαουθάμπτον ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μάντσεστερ προς Σαουθάμπτον στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Τρένα Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Τα τρένα μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Σαουθάμπτον είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Μάντσεστερ προς Σαουθάμπτον

CrossCountry
CrossCountry
South West Trains
South West Trains
Virgin Trains
Virgin Trains
First Great Western
First Great Western
Southern Railways
Southern Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Πτήσεις Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Αεροπορικές εταιρείες Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

British Airways
British Airways
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
FlyBE
FlyBE
Αναζήτηση για πτήσεις Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ στο Σαουθάμπτον εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μάντσεστερ προς Σαουθάμπτον, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μάντσεστερ Σαουθάμπτον για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μάντσεστερ προς το Σαουθάμπτον εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μάντσεστερ Σαουθάμπτον

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης