Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέρμιγχαμ με τρένο, Carpooling, λεωφορείο
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάντσεστερ από το Μπέρμιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, Arriva Trains Wales, East Midlands Trains, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάντσεστερ - Μπέρμιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μάντσεστερ προς Μπέρμιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάντσεστερ - Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μάντσεστερ είτε στο Μπέρμιγχαμ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Μάντσεστερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
113 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, Arriva Trains Wales, East Midlands Trains, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μάντσεστερ προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέρμιγχαμ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Μάντσεστερ-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάντσεστερ προς το Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέρμιγχαμ για να καλύψουν την απόσταση των 113 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μάντσεστερ ή του Μπέρμιγχαμ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μάντσεστερ-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μάντσεστερ - Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάντσεστερ; Πού θα φτάσω στο Μπέρμιγχαμ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάντσεστερ

Manchester
Χάρτης
Manchester Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester Piccadilly
Χάρτης
Manchester Airport
Χάρτης
Manchester Oxford Road
Χάρτης
Ashburys
Χάρτης
Belle Vue
Χάρτης
Deansgate
Χάρτης
Levenshulme
Χάρτης
Ryder Brow
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Aston
Χάρτης
Duddeston
Χάρτης
Erdington
Χάρτης
Gravelly Hill
Χάρτης
Hamstead (Birmingham)
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης
Witton (West Midlands)
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ

Λεωφορείο Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέρμιγχαμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μάντσεστερ από Μπέρμιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπέρμιγχαμ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μάντσεστερ-Μπέρμιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μάντσεστερ προς Μπέρμιγχαμ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Τρένα Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μάντσεστερ προς το Μπέρμιγχαμ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέρμιγχαμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Μάντσεστερ προς Μπέρμιγχαμ

CrossCountry
CrossCountry
Arriva Trains Wales
Arriva Trains Wales
East Midlands Trains
East Midlands Trains
First TransPennine Express
First TransPennine Express
Northern Rail
Northern Rail
Virgin Trains
Virgin Trains
London Midland
London Midland
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μάντσεστερ στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Μάντσεστερ προς Μπέρμιγχαμ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μάντσεστερ και Μπέρμιγχαμ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μάντσεστερ Μπέρμιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης