Προτεινόμενη διαδρομή
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Μάντσεστερ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μάντσεστερ από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Virgin Trains, FlixBus, National Express, MegaBus ή Finnair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μάντσεστερ - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Μάντσεστερ Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Μάντσεστερ προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μάντσεστερ Ελσίνκι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μάντσεστερ - Ελσίνκι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μάντσεστερ Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μάντσεστερ με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μάντσεστερ Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Μάντσεστερ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
1796 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Trains, FlixBus, National Express, MegaBus ή Finnair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μάντσεστερ - Ελσίνκι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ελσίνκι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ελσίνκι για να καλύψουν την απόσταση των 1796 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Μάντσεστερ στο Ελσίνκι;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ελσίνκι.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μάντσεστερ; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μάντσεστερ

Manchester
Χάρτης
Manchester Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester Piccadilly
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μάντσεστερ

Manchester International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki West Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μάντσεστερ Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Μάντσεστερ Ελσίνκι

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ελσίνκι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Μάντσεστερ για το Ελσίνκι μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μάντσεστερ - Ελσίνκι στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Μάντσεστερ προς Ελσίνκι ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Μάντσεστερ Ελσίνκι

Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Μάντσεστερ Ελσίνκι

Λεωφορείο Μάντσεστερ Ελσίνκι

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μάντσεστερ-Ελσίνκι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μάντσεστερ-Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μάντσεστερ προς Ελσίνκι στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Μάντσεστερ Ελσίνκι

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μάντσεστερ Ελσίνκι

Τρένα Μάντσεστερ Ελσίνκι

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Μάντσεστερ και Ελσίνκι είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Μάντσεστερ προς το Ελσίνκι. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Μάντσεστερ προς Ελσίνκι

Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μάντσεστερ Ελσίνκι

Πτήσεις Μάντσεστερ Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Μάντσεστερ Ελσίνκι

Finnair
Finnair
British Airways
British Airways
Virgin Atlantic Airways
Virgin Atlantic Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
Blue1
Blue1
NextJet
NextJet
Αναζήτηση για πτήσεις Μάντσεστερ Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης