Λυών
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπορντώ με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling
Μπορντώ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λυών στο Μπορντώ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λυών από το Μπορντώ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λυών στο Μπορντώ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μπορντώ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, ALSA, Isilines, Blablabus ή Air France), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μπορντώ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λυών - Μπορντώ.

Για το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπορντώ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λυών προς Μπορντώ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λυών στο Μπορντώ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λυών Μπορντώ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λυών - Μπορντώ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λυών Μπορντώ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λυών με το Μπορντώ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπορντώ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λυών Μπορντώ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λυών και Μπορντώ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπορντώ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λυών είτε στο Μπορντώ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λυών στο Μπορντώ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λυών Μπορντώ

Πόλη αναχώρησης
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Μπορντώ
Γαλλία
Ακουιτανία
Απόσταση
436 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Μπορντώ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπορντώ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπορντώ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπορντώ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λυών και Μπορντώ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, ALSA, Isilines, Blablabus ή Air France, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λυών και Μπορντώ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μπορντώ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λυών στο Μπορντώ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Λυών προς το Μπορντώ.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Λυών στο Μπορντώ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λυών προς το Μπορντώ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Λυών στο Μπορντώ.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λυών προς το Μπορντώ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λυών στο Μπορντώ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λυών και Μπορντώ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λυών προς το Μπορντώ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπορντώ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μπορντώ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λυών-Μπορντώ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λυών προς το Μπορντώ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπορντώ για να καλύψουν την απόσταση των 436 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λυών στο Μπορντώ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λυών-Μπορντώ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λυών προς το Μπορντώ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Λυών ή του Μπορντώ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λυών-Μπορντώ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λυών - Μπορντώ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λυών προς το Μπορντώ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λυών και Μπορντώ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 436 km μεταξύ Λυών και Μπορντώ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λυών προς το Μπορντώ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπορντώ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λυών νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λυών προς το Μπορντώ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λυών Μπορντώ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λυών; Πού θα φτάσω στο Μπορντώ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λυών

Lyon
Χάρτης
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Χάρτης
Lyon Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λυών

Lyon-Perrache
Χάρτης
Lyon-Part-Dieu
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπορντώ

Bordeaux
Χάρτης
BDX St-Jean
Χάρτης
Bordeaux Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπορντώ

Bordeaux-St-Jean
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπορντώ

Bordeaux-Mérignac
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Μπορντώ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπορντώ

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Λυών και Μπορντώ

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Λυών στο Μπορντώ και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Λυών στο Μπορντώ.

  • 1. Αποφύγετε τις ώρες αιχμής
    Τα εισιτήρια Λυών-Μπορντώ είναι πολύ συχνά φθηνότερα αν ταξιδεύετε εκτός των ωρών αιχμής. Αποφεύγοντας αυτές τις πολυσύχναστες ώρες της ημέρας, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο εισιτήριό σας. Επιπλέον, ταξιδεύοντας στο Μπορντώ σε ώρες εκτός αιχμής μπορεί να έχετε ένα πιο άνετο ταξίδι.
  • 2. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Λυών στο Μπορντώ. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Μπορντώ, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 3. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Λυών και Μπορντώ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Λυών-Μπορντώ.

Λεωφορείο Λυών Μπορντώ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μπορντώ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μπορντώ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λυών-Μπορντώ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λυών προς Μπορντώ στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λυών-Μπορντώ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λυών από Μπορντώ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπορντώ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λυών και Μπορντώ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπορντώ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Λυών Μπορντώ

ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λυών Μπορντώ

Τρένα Λυών Μπορντώ

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λυών και Μπορντώ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λυών στο Μπορντώ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μπορντώ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λυών προς το Μπορντώ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Αυτό εξαρτάται συχνά από το ναύλο και την πολιτική ακύρωσης της σιδηροδρομικής εταιρείας. Εάν το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λυών προς το Μπορντώ δεν μπορεί να επιστραφεί, ενδέχεται να υπάρχουν επιλογές για την ανταλλαγή ή την αλλαγή του με επιπλέον χρέωση.

Τα εισιτήρια για τη διαδρομή Λυών - Μπορντώ μπορείτε να τα παραλάβετε από το σταθμό, να τα εκτυπώσετε στο σπίτι ή απευθείας από το κινητό σας τηλέφωνο. Είναι επίσης δυνατή η παραλαβή εισιτηρίων μέσω ενός περιπτέρου αυτοεξυπηρέτησης σε ορισμένους σταθμούς.

Είναι δυνατή η κράτηση ειδικής θέσης στο τρένο μεταξύ Λυών και Μπορντώ. Ανάλογα με την εταιρεία, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρεώνεται. Η κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή στα εκδοτήρια του σταθμού.

Εταιρείες τρένων από Λυών προς Μπορντώ

SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λυών Μπορντώ

Πτήσεις Λυών Μπορντώ

Αεροπορικές εταιρείες Λυών Μπορντώ

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Λυών Μπορντώ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λυών Μπορντώ

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Λυών προς το Μπορντώ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λυών στο Μπορντώ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λυών προς Μπορντώ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Λυών και Μπορντώ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Λυών Μπορντώ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Είναι δυνατόν να ζητήσετε μια στάση στη διαδρομή όταν κάνετε carpooling από το Λυών προς το Μπορντώ, αλλά αυτό εξαρτάται από τον οδηγό και τους άλλους επιβάτες. Είναι σημαντικό να το ελέγξετε με τον οδηγό πριν από την κράτηση.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λυών Μπορντώ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λυών Μπορντώ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης