Λυών
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μιλάνο με λεωφορείο, τρένο, Carpooling
Μιλάνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λυών στο Μιλάνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λυών από το Μιλάνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λυών στο Μιλάνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μιλάνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenord, Trenitalia, Italo (NTV), Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λυών και Μιλάνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λυών - Μιλάνο.

Για το ταξίδι σας από το Λυών στο Μιλάνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λυών προς Μιλάνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λυών στο Μιλάνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λυών Μιλάνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λυών - Μιλάνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λυών Μιλάνο

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λυών και Μιλάνο είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μιλάνο με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λυών είτε στο Μιλάνο.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λυών στο Μιλάνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λυών Μιλάνο

Πόλη αναχώρησης
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Πόλη προορισμού
Μιλάνο
Ιταλία
Λομβαρδία
Απόσταση
340 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο, τρένο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λυών στο Μιλάνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λυών και Μιλάνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenord, Trenitalia, Italo (NTV), Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λυών και Μιλάνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μιλάνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λυών στο Μιλάνο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λυών και Μιλάνο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λυών-Μιλάνο θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λυών-Μιλάνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λυών - Μιλάνο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λυών στο Μιλάνο;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Λυών και Μιλάνο είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λυών προς το Μιλάνο είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Λυών Μιλάνο. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λυών στο Μιλάνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λυών και Μιλάνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μιλάνο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λυών-Μιλάνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λυών προς το Μιλάνο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μιλάνο για να καλύψουν την απόσταση των 340 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λυών; Πού θα φτάσω στο Μιλάνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λυών

Lyon
Χάρτης
Lyon Aéroport
Χάρτης
Aéroport Lyon-St-Exupéry
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λυών

Lyon-Part-Dieu
Χάρτης
Lyon-St-Exupéry-TGV
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μιλάνο

Milan autostazione
Χάρτης
Milan (San Donato)
Χάρτης
Milano Centrale
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μιλάνο

Milano Centrale
Χάρτης
Milano Greco Pirelli
Χάρτης
Milano Lambrate
Χάρτης
Milano Porta Garibaldi
Χάρτης
Milano Rogoredo
Χάρτης
Milano Certosa
Χάρτης
Milano Lancetti
Χάρτης
Milano Repubblica
Χάρτης
Milano Villapizzone
Χάρτης
Milano Dateo
Χάρτης
Milano Forlanini
Χάρτης
Milano Porta Venezia
Χάρτης
Milano Porta Vittoria
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Λυών Μιλάνο
Αναζήτηση διαμονής στο Μιλάνο

Λεωφορείο Λυών Μιλάνο

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λυών και Μιλάνο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λυών-Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λυών προς Μιλάνο στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λυών-Μιλάνο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λυών από Μιλάνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μιλάνο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λυών Μιλάνο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Autostradale
Autostradale
Eurolines
Eurolines
Altibus
Altibus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λυών Μιλάνο

Τρένα Λυών Μιλάνο

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λυών στο Μιλάνο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λυών και Μιλάνο.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λυών προς το Μιλάνο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Λυών και Μιλάνο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λυών προς το Μιλάνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λυών προς Μιλάνο

Trenord
Trenord
Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λυών Μιλάνο

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λυών Μιλάνο

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Λυών και Μιλάνο εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λυών στο Μιλάνο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λυών προς Μιλάνο, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Λυών Μιλάνο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λυών Μιλάνο

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λυών Μιλάνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης