Λουτράκι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σκιάθος με πλοίο
Σκιάθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λουτράκι στο Σκιάθος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λουτράκι για Σκιάθος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λουτράκι για το Σκιάθος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λουτράκι προς το Σκιάθος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λουτράκι προς το Σκιάθος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Anes Ferries ή Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λουτράκι Σκιάθος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Anes Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λουτράκι προς Σκιάθος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λουτράκι προς Σκιάθος

Λιμάνι αναχώρησης
Λουτράκι
Ελλάδα
Θεσσαλία
Λιμάνι άφιξης
Σκιάθος
Ελλάδα
Σποράδες
Απόσταση
11 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Anes Ferries, Hellenic Seaways
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λουτράκι προς το Σκιάθος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λουτράκι προς το Σκιάθος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σκιάθος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λουτράκι προς το Σκιάθος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Λουτράκι στο Σκιάθος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Λουτράκι στο Σκιάθος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Λουτράκι, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Anes Ferries ή Hellenic Seaways για τα 11 km μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Λουτράκι-Σκιάθος λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Anes Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Anes Ferries Λουτράκι Σκιάθος
Anes Ferries
Η Anes Ferries είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βενετία της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία, την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λουτράκι-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Anes Ferries μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Anes Ferries
Hellenic Seaways Λουτράκι Σκιάθος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λουτράκι-Σκιάθος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λουτράκι; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σκιάθος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λουτράκι

Τα πλοία της Anes Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λουτράκι:

Glossa
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σκιάθος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Anes Ferries φτάνουν στο Σκιάθος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Skiathos
Χάρτης
Skiathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος: Anes Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Anes Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Anes Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λουτράκι Σκιάθος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λουτράκι και Σκιάθος, θα διανύσετε 11 km.

Ζήστε μια εμπειρία από το Λουτράκι προς το Σκιάθος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Λουτράκι στο Σκιάθος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Anes Ferries ή Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λουτράκι έως την αποβίβαση στο Σκιάθος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λουτράκι και το Σκιάθος.

Επιβίβαση στο Λουτράκι

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λουτράκι Σκιάθος:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Λουτράκι / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Λουτράκι αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways ή Anes Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λουτράκι - Σκιάθος / Στον τερματικό σταθμό του Λουτράκι, αναζητήστε τα γκισέ της Anes Ferries ή Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σκιάθος / Από τον τερματικό σταθμό του Λουτράκι θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Anes Ferries ή Hellenic Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Λουτράκι προς το Σκιάθος

Στο πλοίο της Hellenic Seaways ή Anes Ferries, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σκιάθος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σκιάθος:

  • Το λιμάνι του Σκιάθος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σκιάθος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Λουτράκι στο Σκιάθος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σκιάθος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Σκιάθος είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σκιάθος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σκιάθος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης