Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέλφαστ με αεροπορικά
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντάγκλας
Ντάγκλας
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπέλφαστ
Μπέλφαστ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Μπέλφαστ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Μπέλφαστ.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λονδίνο Μπέλφαστ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Μπέλφαστ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Μπέλφαστ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Μπέλφαστ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λονδίνο Μπέλφαστ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Μπέλφαστ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπέλφαστ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λονδίνο Μπέλφαστ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέλφαστ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λονδίνο είτε στο Μπέλφαστ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Μπέλφαστ

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Μπέλφαστ
Ηνωμένο Βασίλειο
Βόρεια Ιρλανδία
Απόσταση
518 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Virgin Trains, ScotRail, East Coast, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ;
Άνεση Το πλοίο Λονδίνο-Μπέλφαστ προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μπέλφαστ από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μπέλφαστ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 518 km μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λονδίνο-Μπέλφαστ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μπέλφαστ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Λονδίνο-Μπέλφαστ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Μπέλφαστ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Golders Green
Χάρτης
West Hampstead
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London Euston
Χάρτης
London Kings Cross
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

London City
Χάρτης
Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μπέλφαστ

Belfast Stena Line Ferries
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast (Europa Bus Centre)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέλφαστ

Belfast Central
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπέλφαστ

Belfast International
Χάρτης
Belfast City
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Μπέλφαστ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέλφαστ

Πλοία Λονδίνο Μπέλφαστ

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μπέλφαστ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Λονδίνο Μπέλφαστ

Stena Line
Stena Line
Isle of Man Steam Packet
Isle of Man Steam Packet
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λονδίνο Μπέλφαστ

Λεωφορείο Λονδίνο Μπέλφαστ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λονδίνο-Μπέλφαστ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λονδίνο προς Μπέλφαστ στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Μπέλφαστ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέλφαστ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λονδίνο από Μπέλφαστ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπέλφαστ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Μπέλφαστ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Bus Eireann
Bus Eireann
AirCoach
AirCoach
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Μπέλφαστ

Τρένα Λονδίνο Μπέλφαστ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Μπέλφαστ

Virgin Trains
Virgin Trains
ScotRail
ScotRail
East Coast
East Coast
Iarnród Éireann
Iarnród Éireann
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Μπέλφαστ

Πτήσεις Λονδίνο Μπέλφαστ

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Μπέλφαστ

Easyjet
Easyjet
FlyBE
FlyBE
Aer Lingus
Aer Lingus
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Aer Arann
Aer Arann
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Μπέλφαστ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λονδίνο Μπέλφαστ

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Μπέλφαστ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λονδίνο προς Μπέλφαστ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Λονδίνο προς το Μπέλφαστ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λονδίνο Μπέλφαστ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λονδίνο Μπέλφαστ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης