Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με αεροπορικά, λεωφορείο
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Γένοβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Γένοβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Γένοβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, Trenitalia, Thello, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Γένοβα.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Γένοβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Γένοβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Γένοβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Γένοβα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Γένοβα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λονδίνο Γένοβα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Γένοβα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Γένοβα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Γένοβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Γένοβα

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
1036 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Γένοβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Γένοβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, Trenitalia, Thello, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Γένοβα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Λονδίνο προς το Γένοβα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Γένοβα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λονδίνο προς το Γένοβα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Γένοβα για να καλύψουν την απόσταση των 1036 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Γένοβα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λονδίνο - Γένοβα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Γένοβα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λονδίνο προς το Γένοβα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Γένοβα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Γένοβα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Γένοβα

Genova Principe Fanti D'italia
Χάρτης
Genoa (P. d. Vittoria)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Γένοβα

Genova Brignole
Χάρτης
Genova Piazza Principe + Genova sotterranea
Χάρτης
Genova Nervi
Χάρτης
Genova Quarto dei Mille
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Γένοβα

Cristoforo Colombo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Γένοβα
Αναζήτηση διαμονής στο Γένοβα

Λεωφορείο Λονδίνο Γένοβα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Λονδίνο-Γένοβα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Γένοβα

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Γένοβα

Τρένα Λονδίνο Γένοβα

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λονδίνο προς το Γένοβα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λονδίνο στο Γένοβα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Γένοβα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Γένοβα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Γένοβα

Eurostar
Eurostar
Trenitalia
Trenitalia
Thello
Thello
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Γένοβα

Πτήσεις Λονδίνο Γένοβα

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Γένοβα

British Airways
British Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Easyjet
Easyjet
Thomson Airways
Thomson Airways
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Γένοβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης