Προτεινόμενη διαδρομή
Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ανκόνα με αεροπορικά
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Ανκόνα
Ανκόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Ανκόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Ανκόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Ανκόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Easyjet, British Airways ή Swiss International Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Ανκόνα.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Ανκόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Ανκόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Ανκόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Ανκόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Ανκόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λονδίνο Ανκόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λονδίνο με το Ανκόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ανκόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Ανκόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Ανκόνα

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ανκόνα
Ιταλία
Marches
Απόσταση
1344 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Ανκόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Easyjet, British Airways ή Swiss International Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λονδίνο προς το Ανκόνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1344 km μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λονδίνο Ανκόνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Ανκόνα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λονδίνο-Ανκόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Ανκόνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λονδίνο-Ανκόνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λονδίνο-Ανκόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Ανκόνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
London City
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ανκόνα

Ancôna Parcheggio Archi
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ανκόνα

Ancona
Χάρτης
Ancona Stadio
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ανκόνα

Falconara
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Ανκόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Ανκόνα

Λεωφορείο Λονδίνο Ανκόνα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λονδίνο από Ανκόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ανκόνα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ανκόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Ανκόνα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Ανκόνα

Τρένα Λονδίνο Ανκόνα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λονδίνο στο Ανκόνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Ανκόνα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λονδίνο προς το Ανκόνα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Ανκόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Ανκόνα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Ανκόνα

Πτήσεις Λονδίνο Ανκόνα

Αεροπορικές εταιρείες Λονδίνο Ανκόνα

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Αναζήτηση για πτήσεις Λονδίνο Ανκόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης