Προτεινόμενη διαδρομή
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λονδίνο με λεωφορείο, αεροπορικά
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Πόρτο
Πόρτο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λισσαβώνα από το Λονδίνο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Renfe, Eurostar, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λισσαβώνα - Λονδίνο.

Για το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λισσαβώνα προς Λονδίνο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λισσαβώνα Λονδίνο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λισσαβώνα - Λονδίνο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λισσαβώνα Λονδίνο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λισσαβώνα με το Λονδίνο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λισσαβώνα Λονδίνο

Πόλη αναχώρησης
Λισσαβώνα
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
1586 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Renfe, Eurostar, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λισσαβώνα-Λονδίνο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Λισσαβώνα-Λονδίνο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λισσαβώνα προς το Λονδίνο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1586 km μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λονδίνο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λισσαβώνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λισσαβώνα; Πού θα φτάσω στο Λονδίνο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λισσαβώνα

Lisboa Oriente
Χάρτης
Lisboa Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Sete Rios
Χάρτης
Lisboa - Aeroporto - Aeroporto De Lisboa
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa-Oriente
Χάρτης
Lisboa-Santa Apolónia
Χάρτης
Entrecampos
Χάρτης
Benfica
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λισσαβώνα

Lisboa Humberto Delgado
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λονδίνο

London St Pancras
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λονδίνο

Gatwick
Χάρτης
Heathrow
Χάρτης
Luton
Χάρτης
Stansted
Χάρτης
London City
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λισσαβώνα Λονδίνο
Αναζήτηση διαμονής στο Λονδίνο

Λεωφορείο Λισσαβώνα Λονδίνο

Τα λεωφορεία μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λισσαβώνα και Λονδίνο συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λονδίνο για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λισσαβώνα-Λονδίνο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λισσαβώνα προς Λονδίνο στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Λισσαβώνα Λονδίνο

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Rede Expressos
Rede Expressos
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λισσαβώνα Λονδίνο

Τρένα Λισσαβώνα Λονδίνο

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λισσαβώνα προς το Λονδίνο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λισσαβώνα στο Λονδίνο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λονδίνο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λισσαβώνα προς το Λονδίνο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Λισσαβώνα προς Λονδίνο

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Renfe
Renfe
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λισσαβώνα Λονδίνο

Πτήσεις Λισσαβώνα Λονδίνο

Αεροπορικές εταιρείες Λισσαβώνα Λονδίνο

Air Europa
Air Europa
Iberia
Iberia
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
TAP Portugal
TAP Portugal
Air Transat
Air Transat
Air France
Air France
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Cityjet
Cityjet
FlyBE
FlyBE
Αναζήτηση για πτήσεις Λισσαβώνα Λονδίνο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης