Προτεινόμενη διαδρομή
Ληντς
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ηράκλειο με αεροπορικά
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ληντς
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Doncaster
Doncaster
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές
Ληντς
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ηράκλειο
Ηράκλειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ληντς στο Ηράκλειο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ληντς από το Ηράκλειο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ληντς στο Ηράκλειο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, East Coast, Northern Rail, National Express ή MegaBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ληντς - Ηράκλειο.

Για το ταξίδι σας από το Ληντς στο Ηράκλειο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ληντς προς Ηράκλειο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ληντς στο Ηράκλειο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ληντς Ηράκλειο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ληντς - Ηράκλειο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ληντς Ηράκλειο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ληντς με το Ηράκλειο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηράκλειο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ληντς στο Ηράκλειο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ληντς Ηράκλειο

Πόλη αναχώρησης
Ληντς
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Ηράκλειο
Ελλάδα
Κρήτη
Απόσταση
2915 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ληντς Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ληντς στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ληντς στο Ηράκλειο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, East Coast, Northern Rail, National Express ή MegaBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ληντς στο Ηράκλειο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ληντς προς το Ηράκλειο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ηράκλειο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ληντς-Ηράκλειο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ληντς προς το Ηράκλειο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηράκλειο για να καλύψουν την απόσταση των 2915 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ληντς προς το Ηράκλειο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2915 km μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ληντς προς το Ηράκλειο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ληντς προς το Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ληντς Ηράκλειο έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηράκλειο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ληντς νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ληντς στο Ηράκλειο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ληντς προς το Ηράκλειο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ληντς-Ηράκλειο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ληντς - Ηράκλειο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ληντς; Πού θα φτάσω στο Ηράκλειο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ληντς

Leeds (Kirkgate)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ληντς

Leeds
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ληντς

Leeds-Bradford
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ηράκλειο

N. Kazantzakis
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ληντς Ηράκλειο
Αναζήτηση διαμονής στο Ηράκλειο

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Ληντς στο Ηράκλειο και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Ληντς στο Ηράκλειο.

  • 1. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Ληντς στο Ηράκλειο. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Ηράκλειο, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.
  • 2. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Ληντς-Ηράκλειο.
  • 3. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Ηράκλειο.

Λεωφορείο Ληντς Ηράκλειο

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ληντς-Ηράκλειο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ληντς-Ηράκλειο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ληντς προς Ηράκλειο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ληντς-Ηράκλειο, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ληντς από Ηράκλειο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ηράκλειο, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ληντς Ηράκλειο

National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ληντς Ηράκλειο

Τρένα Ληντς Ηράκλειο

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ληντς προς το Ηράκλειο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ληντς προς το Ηράκλειο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ληντς στο Ηράκλειο. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ληντς προς το Ηράκλειο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ληντς στο Ηράκλειο εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ηράκλειο είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ληντς και Ηράκλειο, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ληντς προς Ηράκλειο

CrossCountry
CrossCountry
East Coast
East Coast
Northern Rail
Northern Rail
East Midlands Trains
East Midlands Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ληντς Ηράκλειο

Πτήσεις Ληντς Ηράκλειο

Αεροπορικές εταιρείες Ληντς Ηράκλειο

Jet2.com
Jet2.com
Easyjet
Easyjet
Thomson Airways
Thomson Airways
Monarch Airlines
Monarch Airlines
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ληντς Ηράκλειο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης