Προτεινόμενη διαδρομή
Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σύρος με πλοίο
Σύρος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λαύριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Τήνος
Τήνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σύρος
Σύρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Σύρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Σύρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Σύρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Σύρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Σύρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets ή Cyclades Fast Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Σύρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Σύρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Σύρος

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Σύρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
99 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λαύριο Σύρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λαύριο για Σύρος, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 98 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λαύριο προς Σύρος είναι 38 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λαύριο για το Σύρος είναι 5 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σύρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σύρος σε 4 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 07:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σύρος αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λαύριο προς το Σύρος
38 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λαύριο Σύρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 98 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λαύριο Σύρος
5 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σύρος
07:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σύρος
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σύρος
12:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σύρος
21:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Σύρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Σύρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σύρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Σύρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Λαύριο Σύρος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Σύρος εντελώς χαλαροί.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Σύρος όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Λαύριο, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Σύρος, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Λαύριο και Σύρος θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Λαύριο στο Σύρος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Λαύριο-Σύρος με το πλοίο της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Σύρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Σύρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λαύριο Σύρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λαύριο και Σύρος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σύρος από το Λαύριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
5 ώρες 10 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
ANEK Lines Λαύριο Σύρος
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Λαύριο-Σύρος και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Λαύριο και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
Sea Jets Λαύριο Σύρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Σύρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λαύριο και Σύρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σύρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets αναχωρούν για το Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σύρος

Τα πλοία της Sea Jets, ANEK Lines ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Σύρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Port of Siros Ermoupoli
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λαύριο προς Σύρος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λαύριο για το Σύρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 99 km μεταξύ Λαύριο και Σύρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Σύρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, ANEK Lines και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λαύριο και Σύρος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Σύρος: Hellenic Seaways, ANEK Lines και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Σύρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Σύρος, θα διανύσετε 99 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λαύριο προς το Σύρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 98 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 38 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λαύριο στις 07:30 με προορισμό το Σύρος.

Το τελευταίο πλοίο για Σύρος αναχωρεί από το Λαύριο συνήθως στις 16:30.

Πώς είναι η διέλευση από το Λαύριο προς το Σύρος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Λαύριο και Σύρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Σύρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Minoan Lines, Sea Jets και Cyclades Fast Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Σύρος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Λαύριο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Σύρος, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λαύριο - Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Λαύριο, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σύρος / Στον τερματικό σταθμό του Λαύριο εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets, ANEK Lines ή Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Λαύριο προς το Σύρος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways, ANEK Lines ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Σύρος, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σύρος:

  • Το λιμάνι του Σύρος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Σύρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Λαύριο στο Σύρος με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Σύρος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σύρος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σύρος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Σύρος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης