Προτεινόμενη διαδρομή
Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Νάξος με πλοίο
Νάξος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λαύριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Νάξος
Νάξος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Νάξος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Νάξος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Νάξος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Νάξος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Νάξος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines ή Cyclades Fast Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Νάξος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Νάξος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Νάξος

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Νάξος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
135 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
8 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λαύριο Νάξος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λαύριο για Νάξος, θα βρείτε εισιτήρια από 22 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 22 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λαύριο προς Νάξος είναι 22 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λαύριο για το Νάξος είναι 8 ώρες 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Νάξος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Νάξος σε 8 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 07:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λαύριο προς το Νάξος
22 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λαύριο Νάξος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
22 € - 22 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λαύριο Νάξος
8 ώρες 55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Νάξος
07:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Νάξος
16:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Νάξος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Νάξος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Νάξος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Νάξος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Λαύριο Νάξος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Νάξος εντελώς χαλαροί.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Λαύριο έως το Νάξος, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Λαύριο στο Νάξος είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Λαύριο Νάξος με τη Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Νάξος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Νάξος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Sea Jets Λαύριο Νάξος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λαύριο και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Cyclades Fast Ferries Λαύριο Νάξος
Cyclades Fast Ferries
Η Cyclades Fast Ferries ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στην Ελλάδα. Προσφέρει γρήγορες διασταυρώσεις μεταξύ των ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Cyclades Fast Ferries μεταξύ Λαύριο και Νάξος. Περισσότερες πληροφορίες για την Cyclades Fast Ferries
Hellenic Seaways Λαύριο Νάξος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Νάξος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λαύριο και Νάξος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Νάξος από το Λαύριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 8 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
8 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Νάξος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways αναχωρούν για το Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Νάξος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets φτάνουν στο Νάξος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Naxos
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Λαύριο προς Νάξος
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λαύριο για το Νάξος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 135 km μεταξύ Λαύριο και Νάξος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Νάξος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Sea Jets, Cyclades Fast Ferries και Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λαύριο και Νάξος.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Νάξος: Sea Jets, Cyclades Fast Ferries και Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Νάξος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Νάξος, θα διανύσετε 135 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λαύριο προς το Νάξος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 22 € για τη χαμηλότερη, έως 22 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 22 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λαύριο στις 07:30 με προορισμό το Νάξος.

Πώς είναι η διέλευση από το Λαύριο προς το Νάξος;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Λαύριο και Νάξος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Νάξος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines και Cyclades Fast Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Νάξος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Λαύριο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Νάξος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Λαύριο - Νάξος / Στον τερματικό σταθμό του Λαύριο, αναζητήστε τα γκισέ της Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Νάξος / Από τον τερματικό σταθμό του Λαύριο θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries ή Sea Jets θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Λαύριο και Νάξος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Sea Jets, Cyclades Fast Ferries ή Hellenic Seaways όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Νάξος

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Νάξος:

  • Το λιμάνι του Νάξος είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Νάξος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Νάξος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Νάξος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Νάξος δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Νάξος έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης