Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καβάλα με πλοίο
Καβάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Καβάλα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Καβάλα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Καβάλα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Καβάλα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Καβάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Καβάλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Καβάλα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Καβάλα

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Καβάλα
Ελλάδα
Απόσταση
360 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
14 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λαύριο Καβάλα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λαύριο για Καβάλα, θα βρείτε εισιτήρια από 55 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 230 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λαύριο προς Καβάλα είναι 142 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λαύριο για το Καβάλα είναι 14 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 14 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Καβάλα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καβάλα σε 14 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 21:45. Το τελευταίο πλοίο για το Καβάλα αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 22:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λαύριο προς το Καβάλα
142 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λαύριο Καβάλα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
55 € - 230 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λαύριο Καβάλα
14 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καβάλα
21:45
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Καβάλα
22:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καβάλα
12:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καβάλα
12:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Καβάλα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Καβάλα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καβάλα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Καβάλα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Λαύριο-Καβάλα με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Καβάλα για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Λαύριο στο Καβάλα από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Λαύριο, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Λαύριο και Καβάλα θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Λαύριο Καβάλα είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Καβάλα ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Καβάλα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Καβάλα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λαύριο Καβάλα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λαύριο και Καβάλα. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Καβάλα από το Λαύριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 14 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
14 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Λαύριο Καβάλα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λαύριο και Καβάλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Aegean Sea Lines Λαύριο Καβάλα
Aegean Sea Lines
Η Aegean Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Λαύριο και του Καβάλα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Sea Lines μεταξύ Λαύριο και Καβάλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καβάλα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines αναχωρούν για το Καβάλα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καβάλα

Τα πλοία της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Καβάλα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kavala
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λαύριο για το Καβάλα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 14 ώρες για να καλύψετε τα 360 km μεταξύ Λαύριο και Καβάλα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Καβάλα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λαύριο και Καβάλα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Καβάλα: Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Καβάλα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Καβάλα, θα διανύσετε 360 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λαύριο προς το Καβάλα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 55 € για τη χαμηλότερη, έως 230 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 142 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λαύριο στις 21:45 με προορισμό το Καβάλα.

Το τελευταίο πλοίο για Καβάλα αναχωρεί από το Λαύριο συνήθως στις 22:00.

Πώς είναι η διέλευση από το Λαύριο προς το Καβάλα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Λαύριο και Καβάλα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Καβάλα. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Καβάλα.

Αναχώρηση από το Λαύριο με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Καβάλα:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λαύριο - Καβάλα / Στον τερματικό σταθμό του Λαύριο, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καβάλα / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Λαύριο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Λαύριο και Καβάλα

Στα πλοία της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Καβάλα

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Καβάλα:

  • Το λιμάνι του Καβάλα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Καβάλα από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Καβάλα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Καβάλα είναι δικό σας / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Καβάλα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Καβάλα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης