Προτεινόμενη διαδρομή
Λαύριο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ίος με πλοίο
Ίος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λαύριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάρος
Πάρος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Δείτε τιμές
Λαύριο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σίκινος
Σίκινος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λαύριο στο Ίος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λαύριο για Ίος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λαύριο για το Ίος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λαύριο προς το Ίος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λαύριο προς το Ίος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λαύριο Ίος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λαύριο προς Ίος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λαύριο προς Ίος

Λιμάνι αναχώρησης
Λαύριο
Ελλάδα
Αττική
Λιμάνι άφιξης
Ίος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
155 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, LANE Sea Line, Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
10 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λαύριο Ίος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λαύριο για Ίος, θα βρείτε εισιτήρια από 24 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 24 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λαύριο προς Ίος είναι 24 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λαύριο για το Ίος είναι 10 ώρες 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Ίος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ίος σε 10 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λαύριο στις 07:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λαύριο προς το Ίος
24 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λαύριο Ίος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
24 € - 24 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λαύριο Ίος
10 ώρες 55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ίος
07:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ίος
18:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λαύριο προς το Ίος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λαύριο προς το Ίος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ίος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λαύριο προς το Ίος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Λαύριο στο Ίος κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways ή Sea Jets στο Λαύριο, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ίος. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Hellenic Seaways ή Sea Jets αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Ίος.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Λαύριο στο Ίος από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Λαύριο, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Λαύριο και Ίος θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Ίος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λαύριο και Ίος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λαύριο Ίος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λαύριο και Ίος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ίος από το Λαύριο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
10 ώρες 30 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Λαύριο Ίος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λαύριο-Ίος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λαύριο και Ίος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λαύριο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ίος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λαύριο

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λαύριο:

Lavrio
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ίος

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Ίος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ios
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λαύριο για το Ίος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 155 km μεταξύ Λαύριο και Ίος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λαύριο και Ίος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λαύριο και Ίος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λαύριο και Ίος: Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, LANE Sea Line, Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, LANE Sea Line, Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λαύριο Ίος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λαύριο και Ίος, θα διανύσετε 155 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λαύριο προς το Ίος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 24 € για τη χαμηλότερη, έως 24 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 24 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λαύριο στις 07:30 με προορισμό το Ίος.

Ζήστε μια εμπειρία από το Λαύριο προς το Ίος με το πλοίο

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Λαύριο στο Ίος. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets ή Golden Star Ferries, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λαύριο έως την αποβίβαση στο Ίος. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Λαύριο και το Ίος.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Λαύριο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λαύριο Ίος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Λαύριο / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Λαύριο εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Λαύριο - Ίος / Στο Λαύριο, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Λαύριο. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ίος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Λαύριο που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets ή Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Λαύριο και Ίος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Hellenic Seaways ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Ίος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ίος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Ίος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Ίος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Ίος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ίος / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Ίος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Ίος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης