Προτεινόμενη διαδρομή
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Wolverhampton
Wolverhampton
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Stafford
Stafford
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Δείτε τιμές
Λίβερπουλ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Μπέρμιγχαμ
Μπέρμιγχαμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπρίστολ
Μπρίστολ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λίβερπουλ από το Μπρίστολ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (CrossCountry, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λίβερπουλ - Μπρίστολ.

Για το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λίβερπουλ προς Μπρίστολ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λίβερπουλ Μπρίστολ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λίβερπουλ - Μπρίστολ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λίβερπουλ Μπρίστολ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπρίστολ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λίβερπουλ είτε στο Μπρίστολ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λίβερπουλ Μπρίστολ

Πόλη αναχώρησης
Λίβερπουλ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Μπρίστολ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
219 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λίβερπουλ Μπρίστολ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίστολ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η CrossCountry, London Midland, Virgin Trains, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λίβερπουλ προς το Μπρίστολ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λίβερπουλ - Μπρίστολ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ προς το Μπρίστολ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λίβερπουλ προς το Μπρίστολ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπρίστολ για να καλύψουν την απόσταση των 219 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λίβερπουλ; Πού θα φτάσω στο Μπρίστολ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λίβερπουλ

Liverpool
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λίβερπουλ

Liverpool Lime Street
Χάρτης
Liverpool South Parkway
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπρίστολ

Bristol
Χάρτης
Bristol UWE
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπρίστολ

Bristol Temple Meads
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λίβερπουλ Μπρίστολ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπρίστολ

Λεωφορείο Λίβερπουλ Μπρίστολ

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λίβερπουλ-Μπρίστολ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λίβερπουλ προς Μπρίστολ στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Λίβερπουλ από Μπρίστολ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μπρίστολ, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπρίστολ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Λίβερπουλ Μπρίστολ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λίβερπουλ Μπρίστολ

Τρένα Λίβερπουλ Μπρίστολ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Λίβερπουλ προς το Μπρίστολ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λίβερπουλ προς το Μπρίστολ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Λίβερπουλ προς Μπρίστολ

CrossCountry
CrossCountry
London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λίβερπουλ Μπρίστολ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λίβερπουλ Μπρίστολ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λίβερπουλ στο Μπρίστολ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λίβερπουλ προς Μπρίστολ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λίβερπουλ και Μπρίστολ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λίβερπουλ Μπρίστολ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λίβερπουλ Μπρίστολ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης