Λήμνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καβάλα με πλοίο
Καβάλα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Λήμνος στο Καβάλα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Λήμνος για Καβάλα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Λήμνος για το Καβάλα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Λήμνος προς το Καβάλα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Λήμνος προς το Καβάλα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Λήμνος Καβάλα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Λήμνος προς Καβάλα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Λήμνος προς Καβάλα

Λιμάνι αναχώρησης
Λήμνος
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Καβάλα
Ελλάδα
Απόσταση
129 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Λήμνος Καβάλα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Λήμνος για Καβάλα, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 101 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Λήμνος προς Καβάλα είναι 48 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Λήμνος για το Καβάλα είναι 3 ώρες 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Καβάλα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καβάλα σε 3 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Λήμνος στις 01:15. Το τελευταίο πλοίο για το Καβάλα αναχωρεί από το λιμάνι του Λήμνος στις 20:40.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Λήμνος προς το Καβάλα
48 €
Εύρος τιμών των πλοίων Λήμνος Καβάλα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 101 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Λήμνος Καβάλα
3 ώρες 50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καβάλα
01:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Καβάλα
20:40
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καβάλα
01:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καβάλα
21:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Λήμνος προς το Καβάλα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Λήμνος προς το Καβάλα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καβάλα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Λήμνος προς το Καβάλα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Λήμνος στο Καβάλα, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines για τα 129 km μεταξύ Λήμνος και Καβάλα θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Καβάλα πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Λήμνος στο Καβάλα. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Λήμνος Καβάλα με τη Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λήμνος και Καβάλα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Λήμνος και Καβάλα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Λήμνος Καβάλα
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λήμνος-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Λήμνος και Καβάλα. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Καβάλα από το Λήμνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
3 ώρες
10 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Λήμνος Καβάλα
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λήμνος-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Λήμνος και Καβάλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets
Aegean Sea Lines Λήμνος Καβάλα
Aegean Sea Lines
Η Aegean Sea Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Λήμνος και του Καβάλα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Λήμνος-Καβάλα και να κλείσετε το εισιτήριο της Aegean Sea Lines μεταξύ Λήμνος και Καβάλα. Περισσότερες πληροφορίες για την Aegean Sea Lines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Λήμνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καβάλα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Λήμνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines αναχωρούν για το Καβάλα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Λήμνος:

Limnos (Myrina)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καβάλα

Τα πλοία της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Καβάλα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Kavala
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Λήμνος για το Καβάλα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για να καλύψετε τα 129 km μεταξύ Λήμνος και Καβάλα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Λήμνος και Καβάλα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Λήμνος και Καβάλα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Λήμνος και Καβάλα: Hellenic Seaways, Sea Jets και Aegean Sea Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets, Aegean Sea Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Λήμνος Καβάλα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Λήμνος και Καβάλα, θα διανύσετε 129 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Λήμνος προς το Καβάλα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 101 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 48 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Λήμνος στις 01:15 με προορισμό το Καβάλα.

Το τελευταίο πλοίο για Καβάλα αναχωρεί από το Λήμνος συνήθως στις 20:40.

Πώς είναι η διέλευση από το Λήμνος προς το Καβάλα;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Λήμνος και Καβάλα. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Λήμνος έως την αποβίβαση στο Καβάλα. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Λήμνος και το Καβάλα.

Αναχώρηση από το Λήμνος με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Λήμνος Καβάλα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Λήμνος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Λήμνος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Λήμνος - Καβάλα / Στον τερματικό σταθμό του Λήμνος, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καβάλα / Στον τερματικό σταθμό του Λήμνος εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Hellenic Seaways, Sea Jets ή Aegean Sea Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Λήμνος προς το Καβάλα

Στα πλοία της Aegean Sea Lines, Sea Jets ή Hellenic Seaways, υπάρχει κάτι για όλους. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Καβάλα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Καβάλα:

  • Το λιμάνι του Καβάλα είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Καβάλα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Λήμνος στο Καβάλα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Καβάλα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Καβάλα είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Καβάλα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Καβάλα έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης