Λάρνακα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καλαμάτα με αεροπορικά
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λάρνακα στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λάρνακα από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λάρνακα στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λάρνακα και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Blue Air, Cyprus Airways, Ellinair ή Cobalt), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λάρνακα και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λάρνακα - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αεροπορικά Λάρνακα Καλαμάτα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λάρνακα με το Καλαμάτα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαμάτα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λάρνακα στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λάρνακα Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Λάρνακα
Κύπρος
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
1063 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Λάρνακα Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λάρνακα και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Blue Air, Cyprus Airways, Ellinair ή Cobalt, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λάρνακα και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Λάρνακα; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λάρνακα

Larnaca
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λάρνακα Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

Πτήσεις Λάρνακα Καλαμάτα

Αεροπορικές εταιρείες Λάρνακα Καλαμάτα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Blue Air
Blue Air
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Ellinair
Ellinair
Cobalt
Cobalt
Αναζήτηση για πτήσεις Λάρνακα Καλαμάτα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης