Προτεινόμενη διαδρομή
Κύθνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σαντορίνη με πλοίο
Σαντορίνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κύθνος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίος
Ίος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Σαντορίνη
Σαντορίνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κύθνος στο Σαντορίνη με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κύθνος για Σαντορίνη? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κύθνος για το Σαντορίνη είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κύθνος προς το Σαντορίνη μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κύθνος προς το Σαντορίνη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line ή Cyclades Fast Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κύθνος Σαντορίνη που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κύθνος προς Σαντορίνη, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κύθνος προς Σαντορίνη

Λιμάνι αναχώρησης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
146 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες 40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κύθνος προς το Σαντορίνη;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κύθνος προς το Σαντορίνη μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σαντορίνη. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κύθνος προς το Σαντορίνη είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Κύθνος με ένα πλοίο της Zante Ferries ή Sea Jets που θα διανύσει τα 146 km μέχρι το Σαντορίνη με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Σαντορίνη τόσο γρήγορα!
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Σαντορίνη ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Κύθνος Σαντορίνη με τη Sea Jets ή Zante Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Κύθνος στο Σαντορίνη κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Κύθνος Σαντορίνη
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθνος-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σαντορίνη από το Κύθνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
9 ώρες 40 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Κύθνος Σαντορίνη
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθνος-Σαντορίνη και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κύθνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σαντορίνη;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κύθνος

Τα πλοία της Zante Ferries ή Sea Jets αναχωρούν για το Σαντορίνη από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κύθνος:

Kythnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σαντορίνη

Τα πλοία της Sea Jets ή Zante Ferries φτάνουν στο Σαντορίνη από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santorini
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Κύθνος προς Σαντορίνη
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κύθνος για το Σαντορίνη, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες 40 λεπτά για να καλύψετε τα 146 km μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη: Zante Ferries και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line, Cyclades Fast Ferries, Sea Jets, Golden Star Ferries, Zante Ferries, Aegean Sea Lines, Small Cyclades Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κύθνος Σαντορίνη, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη, θα διανύσετε 146 km.

Πώς είναι η διέλευση από το Κύθνος προς το Σαντορίνη;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κύθνος στο Σαντορίνη. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κύθνος έως την αποβίβαση στο Σαντορίνη, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Aegean Speed Lines, ANEK Lines, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, LANE Sea Line και Cyclades Fast Ferries. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Κύθνος και το Σαντορίνη.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Κύθνος

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Κύθνος Σαντορίνη, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κύθνος / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Κύθνος αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Sea Jets ή Zante Ferries. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κύθνος - Σαντορίνη / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets ή Zante Ferries στον τερματικό σταθμό του Κύθνος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σαντορίνη / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κύθνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Sea Jets ή Zante Ferries θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κύθνος και Σαντορίνη

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Zante Ferries ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Άφιξη πλοίου στο Σαντορίνη

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σαντορίνη:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Σαντορίνη / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σαντορίνη.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σαντορίνη.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σαντορίνη / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Σαντορίνη είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Σαντορίνη αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης