Κύθνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σίφνος με πλοίο
Σίφνος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κύθνος στο Σίφνος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κύθνος για Σίφνος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κύθνος για το Σίφνος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κύθνος προς το Σίφνος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κύθνος προς το Σίφνος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Zante Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κύθνος Σίφνος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Zante Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κύθνος προς Σίφνος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κύθνος προς Σίφνος

Λιμάνι αναχώρησης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Σίφνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
54 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Zante Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κύθνος Σίφνος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κύθνος για Σίφνος, θα βρείτε εισιτήρια από 9 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 39 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κύθνος προς Σίφνος είναι 24 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κύθνος για το Σίφνος είναι 2 ώρες 15 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σίφνος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σίφνος σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κύθνος στις 10:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κύθνος προς το Σίφνος
24 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κύθνος Σίφνος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
9 € - 39 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κύθνος Σίφνος
2 ώρες 15 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
10:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σίφνος
12:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κύθνος προς το Σίφνος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κύθνος προς το Σίφνος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σίφνος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κύθνος προς το Σίφνος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Σίφνος ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Κύθνος Σίφνος με τη Zante Ferries, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κύθνος-Σίφνος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Σίφνος.
Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Κύθνος-Σίφνος, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Zante Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ο φρέσκος θαλασσινός αέρας και τα κύματα που κουνάνε το πλοίο θα σας ηρεμήσουν αμέσως. Θα φτάσετε στο Σίφνος νιώθοντας απόλυτα ζεν και γεμάτοι ενέργεια.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κύθνος και Σίφνος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κύθνος και Σίφνος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Zante Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Zante Ferries Κύθνος Σίφνος
Zante Ferries
Η Zakynthos Ferries ιδρύθηκε το 1990 και εδρεύει στη Ζάκυνθο, Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθνος-Σίφνος και να κλείσετε το εισιτήριο της Zante Ferries μεταξύ Κύθνος και Σίφνος. Η Zante Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σίφνος από το Κύθνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Zante Ferries
2 ώρες 30 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κύθνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σίφνος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κύθνος

Τα πλοία της Zante Ferries αναχωρούν για το Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κύθνος:

Kythnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σίφνος

Τα πλοία της Zante Ferries φτάνουν στο Σίφνος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Sifnos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κύθνος για το Σίφνος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 54 km μεταξύ Κύθνος και Σίφνος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κύθνος και Σίφνος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Zante Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κύθνος και Σίφνος.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κύθνος και Σίφνος: Zante Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Zante Ferries.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Zante Ferries στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κύθνος Σίφνος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κύθνος και Σίφνος, θα διανύσετε 54 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κύθνος προς το Σίφνος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 9 € για τη χαμηλότερη, έως 39 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 24 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κύθνος στις 10:15 με προορισμό το Σίφνος.

Η εμπειρία σας από το Κύθνος προς το Σίφνος

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Κύθνος στο Σίφνος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κύθνος έως την αποβίβαση στο Σίφνος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Zante Ferries. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κύθνος και το Σίφνος.

Αναχώρηση από το Κύθνος με πλοίο

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κύθνος Σίφνος:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Κύθνος / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Zante Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κύθνος. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κύθνος - Σίφνος / Στο Κύθνος, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Zante Ferries στον τερματικό σταθμό του Κύθνος. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σίφνος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κύθνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Zante Ferries θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κύθνος και Σίφνος

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Zante Ferries όπως επιθυμεί. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Άφιξη πλοίου στο Σίφνος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σίφνος:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σίφνος / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Σίφνος από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σίφνος.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σίφνος / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σίφνος μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σίφνος σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης