Κύθνος
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάρος με πλοίο
Πάρος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Κύθνος στο Πάρος με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Κύθνος για Πάρος? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Κύθνος για το Πάρος είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Κύθνος προς το Πάρος μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Κύθνος προς το Πάρος όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Κύθνος Πάρος που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Κύθνος προς Πάρος, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Κύθνος προς Πάρος

Λιμάνι αναχώρησης
Κύθνος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Λιμάνι άφιξης
Πάρος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
75 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Κύθνος Πάρος: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Κύθνος για Πάρος, θα βρείτε εισιτήρια από 13 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 13 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Κύθνος προς Πάρος είναι 13 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Κύθνος για το Πάρος είναι 4 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Πάρος, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πάρος σε 4 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Κύθνος στις 10:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Κύθνος προς το Πάρος
13 €
Εύρος τιμών των πλοίων Κύθνος Πάρος (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
13 € - 13 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Κύθνος Πάρος
4 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πάρος
10:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πάρος
15:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Κύθνος προς το Πάρος;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Κύθνος προς το Πάρος μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πάρος. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Κύθνος προς το Πάρος είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Κύθνος με ένα πλοίο της Hellenic Seaways ή Sea Jets που θα διανύσει τα 75 km μέχρι το Πάρος με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Κύθνος-Πάρος λίγο πιο σύντομη!
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Ωστόσο, σε ένα πλοίο δεν έχετε αυτό το πρόβλημα: το ποδήλατό σας φορτώνεται απευθείας στο τεράστιο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Κύθνος-Πάρος με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Πάρος.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Κύθνος Πάρος είναι το αντίθετο! Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Φτάνετε στο Πάρος χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κύθνος και Πάρος;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Κύθνος και Πάρος με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Κύθνος Πάρος
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Κύθνος και Πάρος. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πάρος από το Κύθνος και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
4 ώρες 20 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Sea Jets Κύθνος Πάρος
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Κύθνος-Πάρος και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Κύθνος και Πάρος. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Κύθνος; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάρος;

Λιμάνι αναχώρησης στο Κύθνος

Τα πλοία της Hellenic Seaways ή Sea Jets αναχωρούν για το Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια στο Κύθνος:

Kythnos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάρος

Τα πλοία της Sea Jets ή Hellenic Seaways φτάνουν στο Πάρος από τα ακόλουθα λιμάνια:

Paros
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Κύθνος για το Πάρος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 75 km μεταξύ Κύθνος και Πάρος.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Κύθνος και Πάρος) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Κύθνος και Πάρος.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Κύθνος και Πάρος: Hellenic Seaways και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Κύθνος Πάρος, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Κύθνος και Πάρος, θα διανύσετε 75 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Κύθνος προς το Πάρος, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 13 € για τη χαμηλότερη, έως 13 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 13 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Κύθνος στις 10:15 με προορισμό το Πάρος.

Η εμπειρία σας από το Κύθνος προς το Πάρος

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Κύθνος και Πάρος. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Κύθνος έως την αποβίβαση στο Πάρος, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Hellenic Seaways και Sea Jets. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Κύθνος και το Πάρος.

Επιβίβαση στο Κύθνος

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Κύθνος Πάρος, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Κύθνος / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Κύθνος εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Hellenic Seaways ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Κύθνος - Πάρος / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets ή Hellenic Seaways στον τερματικό σταθμό του Κύθνος για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πάρος / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Κύθνος που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Hellenic Seaways ή Sea Jets για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Κύθνος και Πάρος

Στο πλοίο της Sea Jets ή Hellenic Seaways, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Πάρος

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Πάρος:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πάρος / Δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στο όχημά σας μέχρι το πλοίο να σταματήσει και να δέσει στην αποβάθρα του λιμανιού του Πάρος. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πάρος από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Πάρος.
  • Αφήστε το πλοίο και το Πάρος είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Πάρος είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Πάρος αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης